ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-10-09, 00:08   #221
אנדרוליזם
חבר פעיל

עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza צפה בהודעה
אני סתם הולך לתת עכשיו דוגמא מאוד כללית וגסה, אבל סתם נתקלתי בזה אז אמרתי למה לא.

הבחור בתמונות זה דימיטרי קלוקוב, אלוף אולימפי בWeightlifting בקטגוריה של עד 105 קילו (הגובה שלו 182 ס"מ!). מיותר לומר שאת כל הגדילה שלו הוא השיג בעיקר מתכנית שנועדה לפתח מרימי משקולות מתקדמים, זה אומר תנועות אולימפיות והרבה, הרבה סקוואטים ולחיצות.

אני נאלץ להסכים עם terminater135.
אתה הרי טוען שתוכניות 5X5 מקדמות הכי מהר כל מפתח גוף בכל רמה.
ובאדיבילדרים שעובדים בסופר פיצולים ניראים טוב יותר מבחינת מסה וחיטוב.
אנדרוליזם מנותק  
ישן 12-10-09, 00:15   #222
עמרי מרג
חבר פעיל

הדוגמא של ה wl הזה באמת גרועה במיוחד...
ביחוד אם זוכרים שהוא בוודאות משתמש בסמים, אוכל כמיטב יכולתו והבנתו ועוד הוא מס' 1 בעולם בתחומו
עמרי מרג מנותק  
ישן 12-10-09, 00:22   #223
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

שוב פעם, המטרה שלו היא לא פיתוח גוף. הוא בקטגוריה מוגבלת משקל, הבנאדם רק 105 קילו על 182. קחו מישהו בנתונים שלו ותשוו.

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק  
ישן 12-10-09, 00:22   #224
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

אבל הם לא מתאמנים ב dual factor, איך זה הגיוני

בכל מקרה, אתה עדין לא יכול להגיד ש 5*5 טובה יותר נניח מ hst, שכן משתמשת ב dual factor.
חוץ מזה, אני לא בטוח שלבאדיבילדרים אין סוג של loading/deloading.
Dark_Muse מנותק  
ישן 12-10-09, 00:23   #225
Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי עמרי מרג צפה בהודעה
הדוגמא של ה wl הזה באמת גרועה במיוחד...
ביחוד אם זוכרים שהוא בוודאות משתמש בסמים, אוכל כמיטב יכולתו והבנתו ועוד הוא מס' 1 בעולם בתחומו
נכון, דוגמא גרועה, כמו לקחת מפתחי גוף שבוודאות משתמשים בסמים, אוכלים כמיטב יכולתם והבנתם ועוד הם מס' 1 בעולם ולהשליך את מה שהם עושים על איך שאנשים פה מתאמנים

Sugarzaza מנותק  
ישן 12-10-09, 00:23   #226
עמרי מרג
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza צפה בהודעה
תבין, תיאוריית העדר זה לא טיעון. ואם כן, אני יכול לקחת אותו לכיוון שלי. 99.9% מכל העולם האתלטי משתמש בDual Factor Theory בשביל להעלות את האתלטים שלו במאסת שריר. זה מקובל על כל המאמנים, חוקרים, מדענים ומתאמנים בכל תחומי הספורט חוץ מפיתוח גוף.
שוגרזאזא,
אני מתעלק כאן על הטיעון הספציפי הזה, אבל מה שאני רוצה לומר 'תופס' לגבי רוב מה שכתבת בשניים שלושה העמודים האחרונים של השרשור הזה.
רוב מה שכתבת כאמור הוא תרגום אחד לאחד מהלינק שהבאת (אם אני לא טועה לפורום שם עם Madcow), ואין מה לעשות - עם כל הכבוד לטיעונים שהוא מעלה שם, בסופו של יום זה בדיוק מה שהם - טיעונים. לא פחות ולא יותר.
שים לב שהוא בעצמו לא מביא שום אסמכתא (גם בגלל שכפי שאתה עצמך יודע וכתבת, אין כמעט כאלו משום שזה לא כלכלי לחקור וכו וכו).
והערה אחרונה שלי - לא שיש לי אישית (או לך או לרוב האחרים) כאן מושג ספציפי, אבל גם אם נחליט להניח שאכן חלק גדול מה BB המקצועיים בעולם לא חכמים גדולים ו/או לא מתאמנים נכון, זאת תהיה שטות גמורה לגזור מכך שאין שם חלק שכן מבינים, והרבה.
אין שום סיבה סבירה, לך או לכל אחר שכותב באנגלית, לחשוב שאנשים שמעסיקים את מיטב המוחות בתזונה ובסמים לא יהיו בעלי גישה טובה ולא ישקיעו במקביל גם בשימוש בידע הכי מתקדם לגבי שיטות אימון...

תחשוב על זה לרגע.
עמרי מרג מנותק  
ישן 12-10-09, 00:24   #227
Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dark_Muse צפה בהודעה
אבל הם לא מתאמנים ב dual factor, איך זה הגיוני

בכל מקרה, אתה עדין לא יכול להגיד ש 5*5 טובה יותר נניח מ hst, שכן משתמשת ב dual factor.
ממה שאני יודע על hst אין dual factor, התכנית מבוססת על התקדמות ליניארית לכל אורכה. תקן אותי אם אני טועה

Sugarzaza מנותק  
ישן 12-10-09, 00:24   #228
אנדרוליזם
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
שוב פעם, המטרה שלו היא לא פיתוח גוף. הוא בקטגוריה מוגבלת משקל, הבנאדם רק 105 קילו על 182. קחו מישהו בנתונים שלו ותשוו.
אבל אמרת שבתוכניות 5x5 כולם יגדלו הכי טוב. מה הוא עושה ואף אחד האולימפיה לא עושה?
אנדרוליזם מנותק  
ישן 12-10-09, 00:24   #229
עמרי מרג
חבר פעיל

ציטוט:
נכון, דוגמא גרועה, כמו לקחת מפתחי גוף שבוודאות משתמשים בסמים, אוכלים כמיטב יכולתם והבנתם ועוד הם מס' 1 בעולם ולהשליך את מה שהם עושים על איך שאנשים פה מתאמנים
או, עכשיו התעוררת : )))
לי אישית ברור שזה הטיעון היחיד שתופס כאן. בזה אני מסכים איתך לחלוטין
עמרי מרג מנותק  
ישן 12-10-09, 00:26   #230
Sugarzaza

ציטוט:
שוגרזאזא,
אני מתעלק כאן על הטיעון הספציפי הזה, אבל מה שאני רוצה לומר 'תופס' לגבי רוב מה שכתבת בשניים שלושה העמודים האחרונים של השרשור הזה.
רוב מה שכתבת כאמור הוא תרגום אחד לאחד מהלינק שהבאת (אם אני לא טועה לפורום שם עם madcow), ואין מה לעשות - עם כל הכבוד לטיעונים שהוא מעלה שם, בסופו של יום זה בדיוק מה שהם - טיעונים. לא פחות ולא יותר.
שים לב שהוא בעצמו לא מביא שום אסמכתא (גם בגלל שכפי שאתה עצמך יודע וכתבת, אין כמעט כאלו משום שזה לא כלכלי לחקור וכו וכו).
והערה אחרונה שלי - לא שיש לי אישית (או לך או לרוב האחרים) כאן מושג ספציפי, אבל גם אם נחליט להניח שאכן חלק גדול מה bb המקצועיים בעולם לא חכמים גדולים ו/או לא מתאמנים נכון, זאת תהיה שטות גמורה לגזור מכך שאין שם חלק שכן מבינים, והרבה.
אין שום סיבה סבירה, לך או לכל אחר שכותב באנגלית, לחשוב שאנשים שמעסיקים את מיטב המוחות בתזונה ובסמים לא יהיו בעלי גישה טובה ולא ישקיעו במקביל גם בשימוש בידע הכי מתקדם לגבי שיטות אימון...

תחשוב על זה לרגע.

סוף סוף דעה ולא התלהמות טיפשית

אז שמע, זה בדיוק המצב. מפתחי גוף מפגרים בהרבה באימונים מאחורי כל שאר תחומי הספורט. מפתחי גוף לא יוכלו להסביר לך הגיון אמיתי מאחורי האימונים שלהם גם אם החיים שלהם יהיו תלויים בזה. והאפקט הכי גרוע בזה, זה שכולם פה כמו עדר מסרבים לחשוב ולעשות את ההיקשים לבד, ומתמסרים להתרשמות שטחית ופועלים על פיה וחבל

Sugarzaza מנותק  
ישן 12-10-09, 00:26   #231
אנדרוליזם
חבר פעיל

ציטוט:
או, עכשיו התעוררת : )))
לי אישית ברור שזה הטיעון היחיד שתופס כאן. בזה אני מסכים איתך לחלוטין
לכן אני אצוטט כרגע את הודעתו של ידידי מעמוד 9:
ציטוט:
אני חושב שזו הדרך הכי טובה שקיימת כרגע בשביל לגרום למתאמן בכל רמה לגדול ולהתחזק, כן
אנדרוליזם מנותק  
ישן 12-10-09, 00:27   #232
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

עוד 4 פוסטים!

חח סתם
בכל מקרה יהיה טוב. אם באדיבילדרים כאלה מטומטמים אולי כדאי שמישהו ילך לספר להם את הסוד הזה שהם לא יודעים להתאמן
חבל באמת שהם לא מפרסמים, או לפחות המאמנים שלהם, את ההגיון והרציונל מאחורי התוכנית שלהם. זה די היה עוזר להבין את התמונה כולה.

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 12-10-09 בשעה 00:32.
Dark_Muse מנותק  
ישן 12-10-09, 00:28   #233
Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אנדרוליזם צפה בהודעה
אבל אמרת שבתוכניות 5x5 כולם יגדלו הכי טוב. מה הוא עושה ואף אחד האולימפיה לא עושה?
הוא מגביל את המשקל שלו בגלל שאסור לו לעלות לתחרויות מעל 105 קילו. קצת קשה להוסיף מאסה כשאסור לך... להוסיף מאסה...
למשקל ולגובה שלו הוא ללא ספק מאסיבי לחלוטין

Sugarzaza מנותק  
ישן 12-10-09, 00:30   #234
Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אנדרוליזם צפה בהודעה
לכן אני אצוטט כרגע את הודעתו של ידידי מעמוד 9:
זה נכון, אבל זה לא אומר שזה הדבר היחידי שמפתח גוף צריך לעשות ברוטינה שלו. שוב פעם, מפתח גוף מתקדם אמור לשלב תכנית עם העקרונות האלה באיזושהי צורה. או 70s style, סייקל או שניים של פנדליי ואז תכנית נפח גבוה לסירוגין, או למשל שיטה שאני פחות אוהב, זה 5*5 עם מודיפיקציות לכיוון טווחי חזרות יותר גבוהים ויותר נפח עבודה. אני חושב ששתיהן דרכים מעולות להתאמן, וחשוב מאוד להבין תכנון אימונים בשביל לקבל תוצאות מקסימיליות ולא לבזבז זמן, בטח אם יש לך דדליין ומטרות ראסמי.

Sugarzaza מנותק  
ישן 12-10-09, 00:31   #235
אנדרוליזם
חבר פעיל

ציטוט:
הוא מגביל את המשקל שלו בגלל שאסור לו לעלות לתחרויות מעל 105 קילו. קצת קשה להוסיף מאסה כשאסור לך... להוסיף מאסה...
למשקל ולגובה שלו הוא ללא ספק מאסיבי לחלוטין
אוקיי, אז אני מבין.
מה שבטוח, לא נדע עד שיקום מפתח גוף שיגיע לאולימפיה עם תוכניות לא מפוצלות (כן, עם חומרים),
ושינעל חזרות בלחיצות למיניהן.
אנדרוליזם מנותק  
ישן 12-10-09, 00:32   #236
Vadjio
חבר פעיל

עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"

לפי דעתי הדרך הטובה ביותר שבודיבילדר יכול להתאמן לפיה, היא תוכנית בעצימות גבוהה עם נפח בינוני-גבוהה שמבוססת על הdual-factor ואני די בטוח שיש בודיבילדרים שעובדים בצורה הזאת.
ישן 12-10-09, 00:42   #237
Sugarzaza

אתה לא יכול לעבוד בנפח גבוה ועצימות גבוהה בו זמנית, אחד תמיד בא על חשבון השני (חומרים יכולים לגרום לך לעבוד יותר עצים וביותר נפח בהשוואה למצב הטבעי שלך, אבל עדיין זו עצימות יחסית. עצימות מוחלטת תמיד באה על חשבון נפח ולהפך ועל זה מבוסס הdual factor)

Sugarzaza מנותק  
ישן 12-10-09, 00:44   #238
עמרי מרג
חבר פעיל

ציטוט:
סוף סוף דעה ולא התלהמות טיפשית

אז שמע, זה בדיוק המצב. מפתחי גוף מפגרים בהרבה באימונים מאחורי כל שאר תחומי הספורט. מפתחי גוף לא יוכלו להסביר לך הגיון אמיתי מאחורי האימונים שלהם גם אם החיים שלהם יהיו תלויים בזה. והאפקט הכי גרוע בזה, זה שכולם פה כמו עדר מסרבים לחשוב ולעשות את ההיקשים לבד, ומתמסרים להתרשמות שטחית ופועלים על פיה וחבל
ואני (שוב) אומר לך - מה שכתבת זה שוב תרגום ישיר מהדברים הללו באמריקאית.
ושוב, ויתכן שזה אכן אחד היתרונות של המפתחים המובילים - יש להם ספונסנרים וכסף להעסיק אנשים שיסבירו בשבילם. וגם אם לא יסבירו (בכדי שפשוטי העם שרק קוראים מגזינים מנייר כרום לא יידעו), אז הם בעצמם יטרחו לדעת (כי גם הם יודעים לקרוא אנגלית בכל מיני פורומים) ויגלו את המידע הרלוונטי למפתחים שהם נשכרו בכדי לפתח אותם.
עמרי מרג מנותק  
ישן 12-10-09, 00:55   #239
Vadjio
חבר פעיל

עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"

זה מצחיק איך שאשכולות מתפתחים וסוטים לגמרי מהנושא, אחלה הסברים למה הסמית' משין זה חרא של דבר :d
ישן 12-10-09, 01:08   #240
Sugarzaza

ציטוט:
ואני (שוב) אומר לך - מה שכתבת זה שוב תרגום ישיר מהדברים הללו באמריקאית.
ושוב, ויתכן שזה אכן אחד היתרונות של המפתחים המובילים - יש להם ספונסנרים וכסף להעסיק אנשים שיסבירו בשבילם. וגם אם לא יסבירו (בכדי שפשוטי העם שרק קוראים מגזינים מנייר כרום לא יידעו), אז הם בעצמם יטרחו לדעת (כי גם הם יודעים לקרוא אנגלית בכל מיני פורומים) ויגלו את המידע הרלוונטי למפתחים שהם נשכרו בכדי לפתח אותם.
כן אבל זה לא מה שקורה. למה זה שאלה מורכבת שאפשר לדון עלייה, אבל בפועל עושים הרבה שטויות ואין לי מושג למה, אין לזה שום סיבה הגיונית. אפשר לנחש שזה קשור למגזינים שמפמפמים הרבה שטויות, הדרכה לקוייה של מדריכים בתחום, התדמית שנוצרה לתחום, "חוכמות מכון" ו"תורות מפה לאוזן", לך תדע

Sugarzaza מנותק  
נושא נעול