|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#201 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | ||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אתה באמת חושב שבגלל הנאוטוליוס, ג'ו ויידר וחומרים כל האימונים התדרדרו בשנים האחרונות? כל הציוד שהיה קיים אז קיים גם היום, ומי שרוצה להשתמש בהם יכול גם היום לעשות את זה. מי שרוצה לעבוד רק במכונות ולא רוצה לגעת במשקולות חופשיות לא היה משתמש בהם גם אם המכונות לא היו קיימות. ציטוט:
תכף גם תגיד לי שיש תרגילים לעיצוב ותרגילים למאסה. ודרך הגב אם אתה מרים יותר משקל בהנפות לצדדים אז כן, אתה מתחזק בשרירים שאותם אתה מפעיל. ציטוט:
![]() |
#203 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() אני מעדיף לחזק את הכתפיים בפרס כבד.
כמו שלא תחזק את הרגליים בכפיפת ברך,אלא בסקוואט ודד |
![]() |
![]() |
#204 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
חבר פעיל
|
![]() כפיפות ברכיים יחזקו לך את האמסטרינגס.
#206 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מיליטרי נכון ואופקי, עובד בצורה מאוד מאוזנת על כל ראשי הכתף ומהסיבה הזו הוא גם תרגיל חשוב לשיקום הכתף ולצמצום נזקי הבנץ' (שבאמת מפעיל עומס על הכתף הקדמית ולא על האמצעית ויכול לעשות בעיות). בלי קשר אף אחד לא אמר ש2 סטים של 12 חזרות של הנפות זה בעיה. פשוט לא צריך את זה עד שאתה מתקדם, אתה יכול לרכב על גל הגדילה הטבעית שהתקדמות ליניארית בתרגילים הגדולים תתן לך, וזה יספיק עד שתהיה מתקדם על פי ההגדרה האובייקטיבית של מתאמן מתקדם.
#207 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה מילטרי זה התרגיל שהכתף הכי מאומץ בו,לנו לדוגמה לא יהיה חוסר פרופורציה,כי אין לו מספיק בשר להעריך את זה. וכבר אמרתי,אני לא נמנע מתרגילי עזר,אבל בשלב מאוחר יותר. וסקוואט מחזק את הסיבים הירוקים? |
|
![]() |
![]() |
#208 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אני מסכים ב-1000% עם שוגרזאזא. זה מסוכם טוב מאוד בספר brawn של מקרוברט.
|
![]() |
![]() |
#209 |
|
![]() ואתה יודע איך מפתחי גוף עובדים כי אתה עושה להם ספוטינג כל אימון, נכון?
#210 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כפיפות ברכיים באמת מחזקות את האמסטרינגס זו עובדה. ציטוט:
אבל אני יודע מה הכיוון, שזה פיצולים ולא 5x5.
![]() |
#211 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומן הסתם, גם לפי מה שסוגרזזה אמר כרגע, יש סיכוי גדול לחוסר פרופורציה בין הכתף האחורית (Posterior Deltoid אם תרצה) לכתף הקידמית וה"אמצעית". מה שאני לא רוצה בתור מפתח גוף, ולא פוורליפטר. |
|
![]() |
![]() |
#212 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואם יווצר מצב של א-פרופורציה שיתן לזה יחס בשלב אולי טיפה יותר מאוחר(אבל שיתן) מתאמן מתחיל(מכל סוגיו) שיתמד בפרס כבד... וחוץ מזה בss לדוגמה עובדים מספיק על הכתף(בנץ+פרס+מתח) (שים לב שאני מסכים עם מה שאתה אומר,אבל לתת זה יחס בשלב שהפרס כבר כבד ) |
|
![]() |
![]() |
#213 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#214 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
חבר פעיל
|
![]() פרס עובד על כל הכתף, אבל שאתה עושה כפיפה והרחקה בכתף, אין לך הרחקה אופקית ולהפך. הכתף האחורית עובדת כמייצב, אם אני לא טועה, וזאת כל העבודה שהיא מקבלת.
בכל מקרה סוכרזאזא לא ממש יודע לענות, ואף אחד מכם פה לא יודע לענות כי אתם לא יודעים פשוט (גם אני לא). זה מוכיח את הטענה שהוא זורק הצהרות לאוויר. 5*5 זאת אחלה תוכנית, מעולה, מצויינת. אין ויכוח על זה לאף אחד פה. האם זאת התוכנית הכי טובה לעליה במסת שריר? השטויות באנגלית שהוא מפרסם זורקות לאוויר הצהרות שתזונה וסמים זה הכי חשוב, וזה לא משנה איך תתאמן. אז אני אשאל שוב: אם 5*5 זאת התוכנית הכי טובה כמו שסוכר טוען, למה באדיבילדרים לא עושים אותה ומפרסמים כל מיני דברים אחרים בפלקס? אם זה כל כך נכון וודאי, למה מתאמן ברמה הכי גבוהה שיש, שלוקח חומרים שאמורים להזניק את התוצאות שלו הכי גבוה שיש ושתזונתית הוא משקיע הכי הרבה, פשוט יוותר על ההזדמנות לעשות את התוכנית הכי טובה לכוח ובעיקר מסה? ולא מדובר במתאמנים מתחילים כן, אנחנו מדברים על מפתחי גוף ברמה של תחרות. הרי זה ידוע שגם פאוורליפטרים לוקחים סמים, בואו לא נהיה תמימים, והם גם משקיעים בתזונה, ועדין רובם לא יראו כמו החבר'ה מאולימפיה. תגיד שתוכנית 5*5 היא מעולה לפיתוח כוח ומסה, אני אסכים איתך. תגיד שהיא הכי טובה מכולן? תוכיח. נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 11-10-09 בשעה 23:24. |
![]() |
![]() |
#217 |
|
![]() אני סתם הולך לתת עכשיו דוגמא מאוד כללית וגסה, אבל סתם נתקלתי בזה אז אמרתי למה לא.
הבחור בתמונות זה דימיטרי קלוקוב, אלוף אולימפי בWeightlifting בקטגוריה של עד 105 קילו (הגובה שלו 182 ס"מ!). מיותר לומר שאת כל הגדילה שלו הוא השיג בעיקר מתכנית שנועדה לפתח מרימי משקולות מתקדמים, זה אומר תנועות אולימפיות והרבה, הרבה סקוואטים ולחיצות. ![]() ![]()
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 11-10-09 בשעה 23:53. |
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]() תבין, תיאוריית העדר זה לא טיעון. ואם כן, אני יכול לקחת אותו לכיוון שלי. 99.9% מכל העולם האתלטי משתמש בDual Factor Theory בשביל להעלות את האתלטים שלו במאסת שריר. זה מקובל על כל המאמנים, חוקרים, מדענים ומתאמנים בכל תחומי הספורט חוץ מפיתוח גוף.
#219 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#220 |
|
![]() כי הם 140 קילו ולא 105. תשווה אותו למישהו בגובה ובמשקל שלו.
חוץ מזה אנחנו מדברים פה על פרופורציות ואסתטיקה לא? יש עוד מיליון דוגמאות, ביניהם כל המפתחי גוף משנות ה70 שהשתמשו בDual Factor Theory בשביל להוסיף על עצמם מאסה איכותית.
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 11-10-09 בשעה 23:55. |
![]() |