|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#181 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() כי היא לא רלוונטית לטיעונים שלי ... ישנה הוכחה חותכת הודעה מעליי שהטיעון
שכוח הוא לא מדד ישיר להיפוטרפיה לכן משקלי עבודה אינם מעידים על התקדמות .. ולא הרלוונטיים לנסיון שלך ... מה שכן רלוונטי זה כמה משקל עלית וכמה מזה שריר אני עליתי 20 קילו ונשארתי על אחוז שומן של 12-13 ואתה ? אה שכחתי ילדות לא עולות במשקל
#182 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
ברגע שאתה שואף לקטגוריית משקל נמוכה יחסית, אתה תאלץ לאכול במאזן קלוריות נייטרלי~ וכך אין עלייה "עצומה" במסת השריר. בקשר לקטגוריית הheavy weight, המסת שומן לאו דווקא באה על חשבון השריר, להרבה מהPL יש מסת שריר שלא נופלת, ולעיתים עולה על מסת השריר הרזה של BB. חוצמזה, כשמכניסים חומרים למשוואה, הכל משתנה. |
|
![]() |
![]() |
#183 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#184 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
לכן תוכניות בנפח נמוך יכולות לעבוד ויכולות שלא, אני אישית מצאתי שהם חרא...
![]() |
#186 |
חבר פעיל
|
![]() יש דברים חכמים במה שאתה אומר..
האמת כל הקטע הזה הוא באמת אינדיוידואלי למשל אתה אומר שתוכנית בנפח נמוך לא עבדה עלייך כל כך טוב מסיבות כאלה ואחרות ואחרים למשל כן גדלו איתם.. לצערי אני לא יכול לתת חוות דעת על תוכנית בנפח נמוך כי עוד לא התאמנתי איתה אבל עם הניסיון המעט והקצר שיש לי תוכנית בנפח גבוה הניבה לי תוצאות אומנם לא גדולות כל כך כי עד עכשיו היו לי כמה בעיות בתפריט שאני מסדר אותם.. אך אני שוקל לנסות את הss בנפח נמוך נראה איך זה יעבוד... יש דברים מאוד נכונים במה שאתה אומר.. אבל שוב המקצוע הזה זה לא מדע מדויק ככה שאי אפשר להגיד ב-100% תקן אותי אם אני טועה |
![]() |
![]() |
#187 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
http://media.photobucket.com/image/m...raining018.jpg
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
#188 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#189 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ברמה החובבנית בכל אופן, הpl יותר גדולים מהbb ברוב המקרים. חוצמזה, אני יכול להבין תוכניות שהם לא בעלות נפח נמוך למטרות היפרטרופיה, אבל הן צריכות להיות בגבול ההגיון. תדירות גבוהה לכל שריר, מספר סטים הגיוני (לא 20 לגדול בתוכנית ab, וגם לא 12), עבודה בטווח נמוך יחסית (עד 8) בתרגילים העיקריים, ועבודה מועטה על שרירים קטנים שגם ככה עובדים בתרגילים המורכבים. תוכנית אימונים צריכה להיות הגיונית. 99% מהאנשים מתאמנים בצורה לא הגיונית. |
|
![]() |
![]() |
#190 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
ומלא אימוני יתר כתוצאה מכך . אבל להגיד שעבודה בנפח נמוך זה מה שכל מתאמן מתחיל צריך .. זה בולשיט. סה"כ אמרתי ואני אגיד שוב , עלייה בכוח אינה המדד היחידי להיפרטרופיה .
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 30-07-09 בשעה 23:07. |
|
![]() |
![]() |
#191 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וברגע שתהיה עליה ניכרת בכח, תהיה גם עלייה ניכרת במאסת השריר. |
|
![]() |
![]() |
#192 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
ברגע שיש עלייה ניכרת בכוח יש עלייה במסת שריר , לווא דווקא ניכרת . יש אנשים יחסית קטנים שמרימים ממש המון ... כלומר הם ממש ממש ממש חזקים אבל לא גדולים מידיי . לעומת זאת יש אנשים שמרימים יחסית לא הרבה אבל הם ענקיים.
![]() |
#193 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור טנק לא יזיז פה כל אחד מהדעות שלו זה וויכוח לשווא...
על כל אחד יעבוד משהו אחר אני שמח שלמדתי משהו היום מ holy איך לבדוק אם תוכנית עובדת עליי טוב או לא.. זה משהו שבאמת הייתי צריך.. דבר שני אני באמת שלא מבין למה יש פה כאלה שפירסמו תוכניות עם 25 סטים לשריר גדול זה נשמע הרבה מדי ועוד הם אמרו שהם עובדים בעצימות בינונית - גבוהה זה לא ייחשב כאימון יתר? זה ממש קריעה של הגוף זה גם עצימות גבוהה וגם נפח גבוה.. |
![]() |
![]() |
#194 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
pl מרימים משקלים עצומים יחסית למשקל גוף שלהם ולכן בקרב על המסה bb עדיין מראים שהתיאוריות שלכם לא מדוייקות, תמיד יהיו חריגים אבל אם תיקח טופ 10 מbb וטופ 10 מpl זה לא קרוב בכלל.. תוריד מהpl את כל המסת שומן ותראה כמה הם יורדים במשקל לעומת bb שיהיה באותו אחוז שומן הרבה יותר גדול וחומרים יש בשני הענפים, אל תהיו תמימים |
|
![]() |
![]() |
#195 |
Banned
|
![]() אבל כל הקטע של עליה בכוח,ככל שאתה מרים יותר יש יותר גירוי לשריר.
ובעקבות זאת יותר פונתציאל לגדול... כמובן עם אתה אוכל מסיפק,אבל עם תשאר באותם משקלי עבודה,איך השריר יקבל יותר גירוי? ויהיה פונציטאל לגדול? הגיון... ועוד משו נגיד מתאמן לא טבעי שמשתמש בחומרים,החומרים גורמים לגוף שלו להתחזק הוא מרים כל אימון יותר ויותר ומתחזק יותר ויותר,ובעקבות זאת הוא עולה במאסת שריר המון מה שמתאמן טבעי לא יעשה בשנה הוא עושה בחודשיים. אז כן יש קשר בין עליה בכוח לבין עליה במאסת השריר. אסור להזניח תכוח כל עוד תאכל מספיק תרים כבד אתה גם תתחזק וגם תעלה במאסה. |
![]() |
![]() |
#196 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#197 |
חבר פעיל
|
![]() דבר נוסף שלא הבנתי, אני באמת שלא מבין למה יש פה כאלה שפירסמו תוכניות עם 25 סטים לשריר גדול זה נשמע הרבה מדי ועוד הם אמרו שהם עובדים בעצימות בינונית - גבוהה זה לא ייחשב כאימון יתר? זה ממש קריעה של הגוף זה גם עצימות גבוהה וגם נפח גבוה..
|
![]() |
![]() |
#198 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בדיוק כמו שהסברתי בהודעה הקודמת עם מתאמן לא טבעי שמתשמש בחומרים,כל אימון הוא מתחזק ומרים הרבה הרבה הרבה יותר ובגלל הגירוי העצום שיש לשריר וזה שהוא אוכל טוב הוא גדל בצורה ענקית!. אז מה ההבדל?,גם עם מתאמן טבעי יתאמן חזק וכבד ויתחזק באימונים הוא גם יקבל גירוי גדול לשריר ועם הוא יאכל מספיק. יקרה בדיוק אותו הדבר!. עליה בכוח היא הדבר העירקי לפי דעתי בפיתוח גוף. |
|
![]() |
![]() |
#199 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב ככה...
עובדה שעל holy דבר כזה לא הוביל לעליה במסת שריר בצורה הכי טובה שהוא יכול לקבל לכן הוא שינה את תוכנית האימונים שלו וזה עבד עליו טוב יותר אני עדיין בדעה שזה אכן דבר חשוב אבל לא עיקרי זה תלוי בהרבה דברים זאת רק דעתי אני לא מנסה להוכיח פה משהו כי אין לי איך להוכיח אני לא מספיק מנוסה.. אשמח אם תענו לי על שאלתי למעלה |
![]() |
![]() |
#200 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תבין לכל אימונים יש בסיס-תרים כבד,תעלה במשקלי עבודה,תאכל ותישן. זה הכל אחי באמת אתה מגזים עם השאלות שלך ולא מתקדם. עם אתה לא מתחזק באימונים שלך וזה למה""אתה חושב שזה לא קשור לעליה במאסה"" אז תן לי להגיד לך משו קטן-אתה לא תעלה במאסה עם לא תתחזק. |
|
![]() |