![]() |
#1 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תקשיבו.. עכשיו סיימתי חיטוב דל פחממה והתחלתי מאסה עשיתי שבוע נייטרלי עכשיו התחלתי תפריט מאסה הרמתי בנצ' פרס הכול טוב אחרי זה לחיצת חזה שיפוע עם דאמבלים הכול סבבה
עשיתי מלטרי פרס בפעם הראשונה שלי עשיתי בלי מוט לחימום וזה סבבה אחרי זה שמתי בכל צד 5 קילו והרמתי והרגשתי קצת כאבים באמה הצלחתי לסיים את ה3 סטים של 5 חזרות אבל היה לי קשה .. במכון שלי אין כלוב לסקוואט אז אני עושה מלטרי פרס עם הספה של הבנצ' פרס אני עומד שהספה בין הרגלים שלי והמוט מולי מרים את המוט מהספה ואז לוקח כמה צעדים ואז מרים יכול ליהיות שבגלל זה כואב לי? כי קשה לי להרים תמוט ככה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
בקשר לטכניקה מומלץ לשאול מדריך בחדר הכושר. בהצלחה!
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אימון שעבר מישהו עזר לי להרים את המוט ולא היו כמעט כאבים אז נראלי זה בגלל שאני מרים דרך הספה של הלחיצת חזה וזה נמוך מידי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() טכניקה לא טובה/משקל גבוה,שאתה מתאמן וכואב לך תפסיק זה לא שווה את הסיכוי שתפצע,תשאל מדריך אם הטכניקה שלך נכונה,ותשקול להחליף מכון שנגמר לך המנוי או שתמכור אותו,מכון בלי דברים בסיסיים כמו כלוב לסקוואט ימנע ממך את ההתקדמות שאתה שואף אליה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הי,
הכאב שנוצר - לפי סיפור המקרה שציינת, באם אין זה כאב שמוכר לך מהעבר - נובע קרוב לודאי מטכניקת עבודה לקויה בשילוב ייצוב לא נכון בכל שלבי ההכמה לתרגיל. באם אין מכונה ייעודית לתרגיל (smith machine או ספסל עם מוט במקום ספציפי ללחיצת כתפיים), תעבוד רק עם מדריך spotter שישמור עליך צמוד לכל אורך התרגיל. תעדכן באם אין שיפור.. שבוע טוב, עופר
![]() |
#6 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הי,
הכאב שאתה מציין נוצר , באם איננו מוכר לך מהעבר - קרוב לודאי מטכניקת עבודה לקויה בשילוב חוסר ייצוב מיטבי בשלבים המקדימים לביצוע תנועת התרגיל עצמו. באם אין אפשרות לבצע את התרגיל במכונה ייעודית ספציפית (smith machine או מכשיר ספציפי ללחיצת כתפיים) תעבוד עם מדריך צמוד בייחוד בשלבי התנועה האקצנטרית ובהבאה ולקיחת המוט ממך. באם אין שיפור - עדכן.. שבוע טוב, עופר
![]() |
#7 |
|
![]() לא משנה אפשר לנעול את האשכול הזה .. אימון קודם שמתי את המוט על מקבילים ועשיתי מלטרי פרס ולא היה שום כאב.. הכאב כנראה היה בגלל שהרמתי את המוט מהספה של הבנץ' פרס וזה עשה לי לחץ על האמות בכל מקרה אפשר לנעול הבעיה נפטרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים באמה | אילן123 | פציעות ספורט | 2 | 20-10-08 19:13 |
כאבים באמה | סמי21 | פציעות ספורט | 4 | 05-10-08 17:23 |
כאבים באמה. | alpha | פציעות ספורט | 7 | 09-10-07 19:35 |