|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תגידו אם זה תוכנית טובה ואני תקופת חיטוב
A: חזה: בנץ פרס 3/8 לחיצת חזה עם משקולות יד בשכיבה 3/8 פלייס כנגד משקולות הרמת ידיים מהצדדים בשכיבה 3/8 פלייס כנגד פולי עליון 3/8 גב: פולי עליון 3/8 מסור 3/8 חתירה בישיבה בכבל 3/8 רגליים: סקוואט 3/6-8 B יד קדמית: הברכיאליס 3/8 כפיפו מרפקים בעמידה אם מוט w 3/8 יד אחורית: לחיצה צרפתית 3/8 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים 3/8 כתפיים: הרמה מלפנים 3/8 החרקת משכולות לצדדים 3/8 זהו זה תוכנית טובה מה לשפר מה להוסיף להוריד תגובות בקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() תענו מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף תרגילים לרגליים ותוריד תרגיל אחד לחזה.
מספיק לגמרי לעשות 3 תרגילים לשריר גדול ו2 לקטן. יש כאלה שאפילו לא יסכימו ויגידו שצריך 2 לגדול ו1 לקטן. אבל לעשות 4 תרגילים של 3 סטים לחזה ותרגיל אחד של 3 סטים לרגליים, זה ממש לא נכון. אגב, במקומך, הייתי מחליף את הפולי עליון לתרגיל חופשי כמו מתח או דדליפט. זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי לדעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על העצה אחי
אני יוסיף עוד תרגיל לרגליים ויוריד תרגיל מהחזה ואני גם בגב עושה מתח על ההתחלה זה יעני כמו חימום כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי כדאי לך בחזה להוריד את הלחיצה עם המשקולות, את הפלייס כנגד פולי עליון ולהוסיף לחיצת חזה בשיפוע חיובי.
ואם כבר אתה בקטע של 9 סטים לשריר גדול (3 תרגילים) אז תוסיף שני תרגילים לרגליים ולא אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה אחי נראה לי אני ישנה את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים שאני צריך קצת עזרה בה... | michael12 | אימונים | 4 | 01-12-09 14:45 |
טוב, בניתי לעצמי תוכנית אימונים Abc... איך התוכנית? | NeoNoe89 | אימונים | 8 | 09-10-07 16:37 |
אימון Ab חדש שאני בניתי צריך עצות לשיפור | LoveStone | אימונים | 3 | 17-04-07 20:58 |
תוכנית שאני בניתי תגיבו | itzikc | תזונה ותוספים | 4 | 25-02-07 16:36 |