|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() איך הורדת רק 2 קילו ויש כזה שינוי עצום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי באמת מושג. אם הייתי מבין בזה בעצמי, לא הייתי משלם לישראלבודי
![]() אני אנחש שהמשקל הפך משומן בבטן, לשרירים. משקלי העבודה שלי בחד"כ הכפילו את עצמם ואף יותר מזה בחלק מהתרגילים...אני מניח שהאקסטרה כוח הזה אמור להגיע מאיפשהו(באימון הראשון הרמתי 15-10 ק"ג בכל תרגיל וחשבתי שאני עוד שניה מת מרב שהיה קשה). כמובן שיכול להיות שזה קישקוש אחד גדול, זה ניחוש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמו כן, שומן לא יכול להפוך לשריר, היות ורקמת שריר ורקמת שומן, אלה שני רקמות עור נפרדות בגוף. פשוט ירדת באחוזי שומן, ועלית במסת שריר.. כמו כן, אתה רק בתחילת הדרך, יש לך הרבה ללמוד.. אני היתי מציע לך לשאול את המאמן שלך, את כל השאלות שאתה לא יודע.. אתה משלם, ומתבייש לשאול ואתה שואל כאן מה השלב הבא?... בשביל זה אתה משלם. השלב הבא לעלות במסה, ולצבור מסת שריר. שינוי יפה, בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני לא בטוח עד כמה התאוריה שלי נכונה,אבל קראתי איפה שהוא שאנשים שמתחילים להתאמן מסוגלים לרדת באחוזי שומן ולעלות במאסת שריר.. בהצלחה בהמשך! עשית שינוי מטורף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |