|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חאלס לפזר את הרעל שלך בכל מקום עם ההערות חסרות הטעם הללו. תמצא חיים במקום להעיר לאנשים על המראה שלהם... אני ממליץ לך ללכת לעבוד בחנות בגדים עם חבורת כוסיות בנות 20 יש להן את אותו הטעם כמו שלך. תעירו אחד לשני כל היום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש פעיל
|
![]() תקשיב ילד, אתה האחרון שצריך להעיר פה למישהו כי לפי השפה שלך אני בטוח שמדובר בילד אינפנטיל עם פיגור קל . לכן אני יתייחס אליך כאל חבר באגודת אקי"ם. עכשיו סע ואל תצוטט אותי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתגובה הזו אתה בעצם מתחמק ממה שאמרתי בטענה שאני "ילד" ושאתה המבוגר בעל הכוח והשכל, שזה כמובן בולשיט גדול כי בגילך המופלג כבר היית אמור להבין שמראה חיצוני של אדם לא אמור לשנות לך משהו. אז אני טוען שאתה הוא המבוגר שלא התבגר והוא אינפנטיל עם פיגור קל. עכשיו, אני אחזור על זה שוב, מראה חיצוני לא משנה כלום. בא לו להסתפר ככה הוא לא צריך אישור ממך ומזוג הביצים שאין לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() xdd אמן
ציטוט:
עזוב אין לי כוח לאנשים מהסוג הדפוק הזה בו נעזוב רגע את השיער שבכלל לא היה אמור להזכיר את הנושא הזה בכלל לשקול על חיטוב הוא אומר לי מה הוא דפוק לא ראה מה כתבתי שנשארו עוד 5 קילו וזו תמיחה אתה משחק בעש ? אתה לא יודע כמה אחוז שומן אני בכלל מה זה תשקול על חיטוב נעל הדינק אל תדאגו השומן היחידי עצלי זה בבטן אין לי שומן בכתפיים בידים אם חשבת כך .. 15-16 % שומן לא כזה ביג דיל אז תעשו לי טובה תגיבו לעניין לא אהבתם בסדר אתם יותר סוסים עשיתם ניסים ב4 חודשיםם הראשונים שלכם נערך לאחרונה על ידי harder, 29-04-10 בשעה 15:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
תקשיב, אם אתה חושב שמראה לא אומר לשנות לך משהו אז אתה טועה. אבל אני לא אכנס איתך לזה כי זה לא רלוונטי באשכול. ואתה גם סותר את עצמך אחרי שניה במשפט בכך שאתה אומר שהמראה לא משנה. אז בא לו להסתפר כך, אז נכון הוא לא צריך אישור ממנו אבל הוא סה"כ אמר לו את דעתו ואתה קופץ להגנה עליו ותוקף את הבחור. בקיצור תפסיקו להיות "גברים" מאחורי המקלדת ותתחילו לדבר כמו שצריך בצורה מכובדת ובוגרת. לפותח הפוסט, נראה שינוי טוב. באמת אחרי 4 חודשים אי אפשר להפוך לקולמן. תמשיך להשקיע ולעבוד חזק, תקרא על התוכניות הכוח שיש באתר. לגבי השיער שלך, גם אני לא מבין את זה וזה נראה מגוחך לדעתי (אבל כמו שאמרו פה תעשה מה שאתה חושב).
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי השיער תאמין לי הרוב אוהבים והעיקר שאני אוהב .. חחח בכל זאת להיסתובב רגיל (אם גלח או ליפה או סתם .. )אני יסתובב כל החיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שאח שלו סובל מבעיות כאלה,והאגודה הוקמה לאנשים כמוהו,זה באמת דבר מעליב לשמוע.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אנשיים | dordavid | אימונים | 12 | 23-03-09 20:38 |
רק בייספס בנתיים.. אמצע חיטוב :] | shaytaub | גלריות הגולשים | 29 | 02-11-07 20:19 |
תוכנית Ab (בנתיים רק A) | 007 | אימונים | 3 | 28-06-07 20:13 |
תמונת יד, רק זה בנתיים.. | shaytaub | גלריות הגולשים | 47 | 13-04-07 19:50 |