|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
|
חצי קילו עד קילו בשבוע זה האידיאלי
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
אם היתה מעלה תפריט זה היה יותר קל כי מאוד חשובות הכמויות אבל בכללי הירידה הבריאה היא בסביבות החצי קילו בשבוע מבלי לפגוע במסת השריר הכי פשוט זה להגיע לגרעון קלורי של 500 -600 קלוריות כול יום בשבוע זה בסביבות 4000 -3500 קלוריות בשבוע שזה חצי. קילו=7700 קלוריות
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
תדאג שיהיה לך מאזן קלורי שלילי של לפחות 500קל ביום.....וקבל סתם דוגמא אני התחלתי חיטוב לפני חודש וקצת...לא ירדתי משקל בכלל....אבל ההקיף מותנים שלי ירד באיזה 5סמ....ההקיף ידיים שלי נישאר אותו הדבר הידיים ניהיו מחוטבות יותר וכל הפלג העליון בנוגע לבטן יש לי עוד שומן להוריד מאזור המותניים אבל זה ירד...רק צריך ללכת לאט אפשר מהר אבל צריך לצפות לבעיות בדרך...אני אישית דאגתי לשמור על אימון אנ-אירובי אינטנסיבי ואני עושה אירובי 5 פעמים בשבוע...(כי אני אוהב לעשות את זה לא כי אני חייב, 3-4 פעמים זה יותר ממספיק....)
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אני שוקל 65 בערך ו172 איך אני מחשב באיזה מצב אני נמצא אני מקפיד על 3 אימוני אירובי שנמשכים שעה בשבוע ו3 אימוני "כוח" {שנייהים באותו היום} |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
ציטוט:
לדעתי קילו בשבוע של שריר זה לא כזה נקי אלא אם יש לך גנטיקה מטורפת או שאתה בן אדם מתחיל חצי קילו עלייה נקייה של שריר בשבוע זה האידיאלי לרוב האנשים , כמובן שלא כולם עולים ככה אבל בירידה נקייה בשומן הכללים פשוטים יותר והצפיות העתידיות ברורות יותר מעלייה במסה |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
ואני לא חושב שטבעי תוכל לרדת לאורך זמן קילו שומן נקי בשבוע.
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
|
ציטוט:
בקשר לשריר שוב זה אינדיבידואלי וזה מסובך יותר... |
|
|