|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() זה לא משנה ורק תלוי בך. זה כמו לשאול: "באיזה דרך אני אשרוף יותר קלוריות, אם אני ארשום עם תוש ירוק או תוש אדום? כי אני מרגיש שיותר קשה לי להשתמש עם התוש האדום, אז יכול להיות שהוא שורף לי יותר קלוריות? ומה עדיף, להשתמש עם תוש אדום או ירוק?"
אני מקווה שקיבלת את התשובה שרצית, לילה טוב.
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
ולעניין,קפיצה בחבל במהירות גבוהה היא פעילות אנאירובית,השריפת קלוריות שלה יותר גבוהה מהליכה,גם מהסיבה שיש שריפת קלוריות במנוחה בסמוך לפעילות,וגם כי הקפיצה בחבל משתפת יותר שרירים בגוף מאשר בהליכה. בגדול אי אפשר להשוות אחד על אחד עם הליכה,כי אתה לא יכול למדוד כמה קילומטרים עברת בקפיצה,אבל אם תקח 5 דקות הליכה ו5 דקות קפיצה בחבל,הקפיצה בחבל תנצח.אולי יש מחשבונים באינטרנט שמחשבים כמה אתה שורף בקפיצה..תנסה לחפש בגוגל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אמרו לי שלא טוב לקפוץ על 2 הרגליים כי זה מפעיל לחץ על הברכיים משהו עם הגב לא יודעת..
זה יכול להיות? עכשיו אם אני קופצת ממש מהר.. ואינטנסיבי ממש בסביבות 40 דקות.. זה יכול להיות מצב של פעילות מאומצת\יתר מידי? זה יכול לפגוע איכשהו בגוף אולי? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר לקפיצה בחבל | LoveToBe | אימונים | 10 | 01-04-09 22:04 |
קפיצה בחבל | lil Weed Man | אימונים | 24 | 27-11-08 17:28 |
קפיצה בחבל | יאיר | אימונים | 2 | 01-11-07 14:40 |
קפיצה בחבל | Lien | אימונים | 15 | 04-09-07 16:21 |