|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: ארתור XD
עוסק ב:: גיטרה
חדר כושר: עדיין אין
|
![]() קודם כל שלום לכולם!
אני משתמש חדש בפורום הזה נרשמתי לפה כדי לקבל עזרה על פיתוח הגוף אני מוכן להשקיע הרבה מאמצים בשביל לפתח תגוף שלי בכל זאת עוד שנה וחצי צבא ,צריך קצת כח בקיצור אני בא לבקש תכנית אימונים בשבילי אני ממש לא ידוע מה צריך גובה משקל התקדמות אז אני יתן הכל משקל- 56+- ק"ג גובה-1.73 מ' התקדמות(מראה עכשווי)- ![]() ![]() תודה לכל מי שעוזר אני באמת יעריך את זה נ.ב.-אני צריך תכנית ביתית-לא מכון כושר או חדר כושר-רק בבית אני מוכן לקנות כל מה שיהיה צריך(משקולות,לא להגזים-לא צריך להבין איזה חדר כושר לבית שלי XD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה שאני נכנס לפרטים אישיים,
אבל מה מונע ממך להירשם לחדר כושר,אם אתה יכול לקנות ציוד לבית?. אתה מתבייש שיראו אותך במראה הזה בחדר כושר?. ציוד ביתי שיכול לעזור לך באמת יעלה די הרבה כסף,וחבל להוציא על כך ובמקום זאת להירשם לחדר הכושר הקרוב לביתך,עם תוכנית אימונים שתוכל לקחת מהאתר הרשמי של ישראלבודי או בכל מקום אחר,ופה יביעו דעה עלייה. לדעתי,במקרה שלך,תוכנית ss עם תזונה נכונה תעלה אותך מהר מאוד במשקל.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() לא לא אכפת לי שיראו אותי ככה כי אם היה אכפת לא ההיתי מפרסם
אין לי מספיק כסף ללכת לחדר כושר ואמא שלי אומרת שאני ילך לחדר כושר רק בשבוע הראשון ואז אני יפסיק וזה סתם בזבוז כסף אז היא לא רוצה לשלם אפשר הסבר יותר טוב על תכנית ss כי אני לא יודע איפה למצוא
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה לא חושב שבמקרה שלו , בנאדם שלא ראה בחיים משקולת, יכול לבוא ולקחת מוט ולהעמיס פלטות כרצונו ולבצע תרגילים מורכבים כדוגמת תרגילי ss?? לא עדיף קצת שישתפשף לו עם תרגילים רגילים, תכנית fwb או ab, חצי שנה ואז לעבור ל ss? תודה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אפשר קישורים ל ab ו fwb
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא חובה.
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית הזאת מיועדת למתחילים,ע"י צפייה בסרט וקריאה בספר ניתן להבין איך לבצע את אותם תרגילים,במידה ויש במכון מישהו שמבין ויודע טוב את התוכנית יוכל לעזור לו,ויהיה לו הרבה יותר קל. ציטוט:
SS זהו קיצור לשם התוכנית- Starting Strength תוכנית אימונים שמורכבת מ-4 תרגילים בלבד, כל תרגיל עובד על מספר קבוצות שרירים ובכך נותן גירוי טוב יותר מכל תרגיל אחר. לא מזמן העלו לאתר תרגום וסיכום של התוכנית,תוכל לקרוא כאן. בנוגע ל-FBW,זוהי תוכנית על כול הגוף באימון,אין חלוקת שרירים ליום כזה או אחר. AB,ABC,ABCDE אלו תוכניות חלוקה,בהן אתה מחלק את קבוצות השרירים לימי עבודה. יום א'-חזה רגליים,יום ב'-כתפיים ידיים..וכו' וכו'(סתם דוגמא)
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
fwb ו ab
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית אימונים | ISR | פיתוח גוף-כללי | 5 | 17-01-09 09:31 |
תכנית אימונים - ביקורת | shment | אימונים | 12 | 28-04-08 09:43 |
תכנית אימונים Ab | mreagle93 | אימונים | 6 | 22-02-08 16:32 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |
תכנית אימונים - ביקורת | פינגווין | אימונים | 4 | 04-06-07 17:50 |