ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-02-10, 16:23   #1
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sasquatch צפה בהודעה
יש מקרים קיצוניים, ב90% מהמקרים זה בעיקר כי אנשים הם פחדנים ועצלנים.
+1

לא זכור לי שאנשים מפסיקים להתיישב על כסא, מושב רכב, שירותים או להתכופף בגלל בעיות ברכיים.

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-02-10, 17:27   #2
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
+1

לא זכור לי שאנשים מפסיקים להתיישב על כסא, מושב רכב, שירותים או להתכופף בגלל בעיות ברכיים.
לא זכור לי ששמים משקל על הצוואר כשיושבים בשירותים. לא זכור לי שאנשים מתיישבים מתחת למקביל רוב החיים שלהם. לא זכור לי שאנשים בכלל עוצרים באמצע התנועה כשהם נדרשים לעשות מתיחה חזקה ולהתרומם כשהמרפקים שלהם משוכים לאחור ויש להם משקל ליד הצוואר שכמעט מעיף אותם קדימה.

חוץ מזה, אתה לא מבין כלום מהחיים שלך. לאנשים שיש להם בעיות ברכיים יכולות להיות בעיות בקימה מכסא. זה שהם קמים בסוף עם כאבים כשהם מחזיקים את הידיות, זה לא אומר שהם בסדר ויכולים לעשות סקוואט במשקל גוף שלהם.

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 03-02-10 בשעה 17:37.
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-02-10, 17:37   #3
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
לא זכור לי ששמים משקל על הצוואר כשיושבים בשירותים. לא זכור לי שאנשים מתיישבים מתחת למקביל רוב החיים שלהם. לא זכור לי שאנשים בכלל עוצרים באמצע התנועה כשהם נדרשים לעשות מתיחה חזקה ולהתרומם כשהמרפקים שלהם משוכים לאחור ויש להם משקל ליד הצוואר שכמעט מעיף אותם קדימה.

חוץ מזה, אתה לא מבין כלום מהחיים שלך. לאנשים שיש להם בעיות ברכיים יכולות להיות בעיות בקימה מכסא. זה שהם קמים בסוף עם כאבים זה לא אומר שהם בסדר ויכולים לעשות סקוואט במשקל גוף שלהם.
אתה לא יודע לעשות סקוואט, ואני ממש לא מקנה במתאמנים שלך
tal_s מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-02-10, 22:53   #4
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
לא זכור לי ששמים משקל על הצוואר כשיושבים בשירותים(לא זכור לי ששמים בסקוואט את המוט על הצוואר). לא זכור לי שאנשים מתיישבים מתחת למקביל רוב החיים שלהם(מה הקשר?). לא זכור לי שאנשים בכלל עוצרים באמצע התנועה(בסקוואט אין שום מצב של עצירה סטטית בתנועה אלה משהו שנקרא היפ דרייב..) כשהם נדרשים לעשות מתיחה חזקה ולהתרומם כשהמרפקים שלהם משוכים לאחור ויש להם משקל ליד הצוואר שכמעט מעיף אותם קדימה.(מעיף אותם קדימה? סקוואט זה לא גוד מורנינג והמוט כל הזמן נמצא מעל מרכז הכובד)

חוץ מזה, אתה לא מבין כלום מהחיים שלך. לאנשים שיש להם בעיות ברכיים יכולות להיות בעיות בקימה מכסא(בגלל זה הם צריכים לחזק את השרירים מסביב לברך בעשיית סקוואט). זה שהם קמים בסוף עם כאבים כשהם מחזיקים את הידיות, זה לא אומר שהם בסדר ויכולים לעשות סקוואט במשקל גוף שלהם.
אתה פשוט מקרה אבוד...
ואין לך שום מושג איך סקוואט אמור להראות
tal_s מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-02-10, 23:09   #5
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s צפה בהודעה
בלה בלה בלה...
מה שטל מנסה להגיד בעצם זה, שאם אתם סובלים מפריצות דיסק ובעיות ברכיים, לא משנה איזה בעיות ברכייים (נגיד, סחוס שחוק, גיד עם קרע חלקי, המשולש הכואב וכו')... תעשו סקוואט! זה בטוח ירפא לכם את כל הפציעות. אל תקשיבו למאמנים אטומים כמוני, שמעדיפים שמתאמנים יתחזקו באמצעים בטוחים יותר ויעילים לא פחות, בהתאם להמלצות הרופא והפיזיותרפיסט המטפל, וכל זה שהפציעה לא תוחמר אם חלילה התרגיל (סקוואט) לא בהכרח מתאים לסוג הפציעה.

בקיצור, תקשיבו לטל, אפילו שהוא קצת לוקה בתחביר ויש לו שגיאות כתיב של ילדים בכיתה ד.
ישן 04-02-10, 19:38   #6
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
מה שטל מנסה להגיד בעצם זה, שאם אתם סובלים מפריצות דיסק ובעיות ברכיים, לא משנה איזה בעיות ברכייים (נגיד, סחוס שחוק, גיד עם קרע חלקי, המשולש הכואב וכו')... תעשו סקוואט! זה בטוח ירפא לכם את כל הפציעות. אל תקשיבו למאמנים אטומים כמוני, שמעדיפים שמתאמנים יתחזקו באמצעים בטוחים יותר ויעילים לא פחות, בהתאם להמלצות הרופא והפיזיותרפיסט המטפל, וכל זה שהפציעה לא תוחמר אם חלילה התרגיל (סקוואט) לא בהכרח מתאים לסוג הפציעה.

בקיצור, תקשיבו לטל, אפילו שהוא קצת לוקה בתחביר ויש לו שגיאות כתיב של ילדים בכיתה ד.
יש מקרים יוצאים מן הכלל שמה שאתה אומר תקף להם. ברוב המקרים סקוואט עמוק, נכון טכנית שהעומס בו עולה בהדרגה (ובזהירות) זה הדבר הכי טוב בלי שום תחרות. איזה עוד דברים אתה מציע שהם "יעילים לא פחות"?

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-02-10, 13:43   #7
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
יש מקרים יוצאים מן הכלל שמה שאתה אומר תקף להם. ברוב המקרים סקוואט עמוק, נכון טכנית שהעומס בו עולה בהדרגה (ובזהירות) זה הדבר הכי טוב בלי שום תחרות. איזה עוד דברים אתה מציע שהם "יעילים לא פחות"?
ללכת לפיזיותרפיסט שיתן טיפול הולם מאשר להקשיב לילדים בפורומים באינטרנט עם הצהרות חסרות אחריות, למשל.
תגובה