![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש בעיה לעבוד על הבטן 5 פעמיים בשבוע כל מנת לשפר את הסבולת? אני מדגיש,לא לפיתוח גוף,לסבולת. המטרה-לעשות כמה שיותר.
חשבתי לעשות 4 סטים של 25 מראשון עד חמישי ושישי שבת מנוחה. זה עלול לפגוע בי או שזה בסדר? שוב-אני מחפש סבולת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() סיבולת? א) אין בעיה ב) לא עושים ככה סיבולת, עושים 3 סטים של מקסימום, זה מה שבאמת משפר סיבולת(מבחנים בביתספר?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ממה שאני רואה, החברה שבקבוצה שלי שרצים ריצות ארוכות ועובדים המון על סיבולת עושים תרגילים לפי זמן. הם עושים המון את תרגיל האופנים, כפיפות בטן, ומחזיקים את זה במצב סטטי. נירא לי הם עושים כל אחד דקה ועוברים להבא.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה לי אחי..רק רציתי לדעת אם אין נזק לבטן בזה שאני עובד עליה 5 פעמיים בשבוע למטרת סבולת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי זה בסדר כל עוד אתה לא עושה בכל יום משהו כמו 3/4 סטים עם 20/25 חזרות. כי השרירים בגוף צריכים מנוחה.
-אני הייתי ממליץ לך לעשות:ראשון,שלישי,חמישי,שבת. כל יום 3 סטים עם (מספר החזרות שנוח לך). עליי זה עובד מצויין !
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשרי אבל צריך להתאים עצימות.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי ממליץ לך לעשות יום כן יום לא.
אם אתה מתעקש לעשות 5 ימים בשבוע אז להכניס יום מנוחה באמצע במקום יומיים ברצף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב אז שאני אעשה ראשון שלישי חמישי ושבת.
שרק בשבת וראשון האימון יום אחרי יום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא לקחת סטים קרוב למקסימום
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל