|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום כולם... הבעיה שלי קצת מורכבת... ליפני חודש חזרתי להיתאמן.... ליפשני שנה הייתי מיתאמן המון גם חדר כושר והייתי רוקד ברייקדאנס 4 שנים.. בקיצור הייתי מיתאמן הרבה.... היפסקתי את האימונים בעקבות גיוס לצבא.. שנה הייתי בקרבי.. עשיתי מסלול.. ואז יצאתי מקרבי... בצבא עברתי קורס מדריכי כושר קרבי.. אז הבנתי איך להיתאמן נכון ואיך לאכול נכון בישביל מקסימום היתפתחות.. קראתי גם את כל המאמרים באתר... בקיצור... בחודש האחרון שחזרתי להיתאמן... הקפדתי על תזונה שינה ואימון נכונים ממש הקפדתי.. השאלה שלי.. יכול להיות שעליתי 4 קילו שריר בחודש?(יחסית מסה נקיה)... מיצטער על החפירה תודה מראש... :}
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?! :X
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מז"א יכל להיות?
אם אתה אומר שהתאמנת אכלת וישנת כמו שצריך אז סביר מאוד להניח שעלית 4 קילו שמתוכם אחוז גבוה הוא שריר אך גם מצוי שומן.. מה היחס זה תלוי בכמה שזללת |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא?
רק קח בחשבון שאם עלית במשקל אבל נשארת על אחוז שומן קבוע אז חלק מהמשקל שנוסף הוא גם שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() סביר להניח שלא עלית 4 קילו שריר בחודש. והקורס מאמני חדר כושר בצבא הוא רחוק שנות אור מקורס איכותי.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובות.. עם יהיו עוד אני ישמח.. :}
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שמה שעלית מרבית ממנו זה שריר.
ידוע שמתאמנים מתחילים בתחילת דרכם יכולים לעלות יותר מסת שריר חודשית,מאשר מתאמנים וותיקים יותר. לכן יכול להיות מאוד שהעלייה הייתה מרביתה בשריר. בהצלחה ..
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני ישמח עם Demon & Hypertrophy יגיבו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא קרוב אפילו לעלייה נקייה במסת שריר
סביר להניח שהרוב נוזלים (מים) והשאר שומן + שריר כחצי קילו שריר עלית
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האם אני טועה בתפיסה זו?!.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עלית ב:
שומנים,נוזלים ושרירים. מה היחס? אי אפשר לענות פה, זה תלוי בהרבה משתנים אישיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אבל בחודש הזה עליתי הרבה במישקלים....(ביגלל זה אני חושב שעליתי בהרבה שריר) למשל בגב בחודש הזה עליתי ב20 קילו (אני גם על קריאטין)
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| צריך עזרה בנוגע להרזיה וחיטוב | nike | אימונים | 3 | 08-12-09 15:26 |
עזרה| באמת שיצאתי פסיכי, חדש פה, חייב עזרה ממבינים אני מתחנן | Melamed | תזונה ותוספים | 50 | 16-05-09 17:45 |
עזרה|מתכוון לשנות תוכנית אימונים אממ התוכנית הנוכחית +עזרה. | The-One | אימונים | 36 | 22-12-08 20:37 |
עזרה עזרה עזרה!!!!!!! מי שפותר לי תבעיה מלך1!!! | HareLevi | פיתוח גוף-כללי | 8 | 04-05-08 19:26 |
עזרה בהורדת שומנים בבטן ובגוף עזרה בבקשה ! | pimp | אימונים | 2 | 04-02-07 21:10 |