|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() צודק הוא לא אמר,אתה אמרת ובכל זאת לפי הדיבור המתנשא שלו הוא חשוב שהוא בערך 12 אחוז שומן,תאמין לי יש לו מושג מה אני מדבר ודוגרי אני מעדיף להיות במשקל של 70 קילו עם קוביות ולעשות מאסה מאשר לעשות מאסה ב95 קילו על אחוז שומן כזה גבוה,דרך אגב ראיתי תמונה שלך עכשיו אתה לא נראה כמו אחד שיכול באמת לתת ביקורת למישהו,כנ"ל לtal_s שבכלל לא נראה כאילו הוא מתאמן +יש לו גינו שזה אחד הדברים הדוחים שיכולים להיות בבנאדם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
בד"כ הייתי מוחק כזאת תגובה פוגענית אבל אני אשאיר אותה כדי שכולם יראו איזה טיפש אתה וכמה אתה מביך את עצמך בשטויות שאתה אומר ורק אתן לך באן על פגיעה במשתמשים בלי סיבה כשתבין משהו מהחיים שלך תחזור
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יד קידמית ככה בכיף שלי:] | opaland | גלריות הגולשים | 23 | 04-06-09 12:58 |
בציעה בכטף | גסrider | פציעות ספורט | 2 | 19-01-08 20:15 |
תמונות בכיף שלי | kage | גלריות הגולשים | 25 | 22-10-06 18:38 |