|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
4 פרוסות לחם קל 350 גרם ספגטי או בורגול או אורז מלא לאורך כל היום. עכשיו לא מציע לך להחליף טונה במים לטונה לשמן וצריך לאכול לפני שינה תמיד, זאת ארוחה אחת החשובות. בהצלחה מקורות לאומגה 3 זה אגוזי מלך אם אני לא טועה ואגוזי לוז גם. אל תסמוך על מילתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() האם התפריט הבא מאוזן ומתאים לי?
בוקר: *2 פרוסות לחם קל *1 קופסה קוטג'\יוגורט "דיאט" *ירקות טריים\סלט -מעט מלח ושמן זית *תה ירוק\צמחים\רגיל+2 סוכרזית או *קורנפלקס+חלב *תה ירוק\צמחים\רגיל+2 סוכרזית או *שיבולת שועל+חלב *תה ירוק\צמחים\רגיל+2 סוכרזית ארוחת ביניים: *2 מנות פרי או * 1 קופסה יוגורט "דיאט" או * ירקות טריים צהריים: *100 גרם חזה עוף או הודו\ 100 גרם דג צלוי\מבושל *1-2 פרוסות לחם קל *ירקות טריים או *ירקות טריים+5 כפות אורז\כוסמת *1 קופסה טונה או *3 פרוסות לחם קל *קערת מרק עוף ארוחת ביניים: *2 מנות פרי או * 1 קופסה יוגורט "דיאט" או * ירקות טריים ערב: *ביצה קשה *1 קופסה קוטג'\יוגורט "דיאט" או *ירקות טריים+5 כפות אורז\כוסמת *1 כף חומוס שעה לפני שינה *1 קופסה יוגורט "דיאט" 5 אגוזי מלך או *כוס חלב+2 תמרים *5 אגוזי מלך אם התפריט לא מאוזן ,מה לשנות בו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() כך אוכל בעזרתכם ,לבנות את התפריט המתאים לי ביותר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הץפריט שלך על הפנים אחי אין מספיק אוכל
תשמע לי קח את שלי וזהו =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אז לא הבנתי ,בתפריט שorel הציע,חסרים מוצרי חלב ושומן או שלא
התפריט של Orel: בוקר: שתי פרוסות לחם קל + קופסאת קוטג חצי אחוז + ירק.+ בננה בינונית ארוחה 2: ארבע פרוסות לחם קל+ חצי קופסא טונה במים + כפית חמאת בוטנים + ירק. ארוחה 3: 125 גרם חזה עוף + 150 גרם אורז מבושל + כפית שמן + ירק. ארוחה 4: ארבע פרוסות לחם קל + 3 זיתים + 100 גרם גבינה לבנה חצי אחוז + ירק ארוחה 5: ארבע פרוסות לחם קל+ 100 גרם חזה עוף + כפית טחינה + ירק. לפני שינה: שתי יוגורטים 0 אחוז + 6-7 שקדים + פרי. + פרוסת לחם קל |
![]() |
![]() |