|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל האמת שיש רגליים מעולות אין לי בעיה לצלם ולהעלאות הן מתקדמות בקצב מדהים , מאימון לאימון של רגליים אני בשוק כל פעם מזה שאני עולה משקלים עדיין התחלתי בסקווט חופשי עם 50-60 קילו לפני 4 חודשים בקושי 8-10 חזרות היום אני עובד כבר עם 140 קילו 10-12 חזרות.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כל הכבוד שאתה גם יכל להגיד שיש לך רגליים טובות. מי שמכיר בערך עצמו זה מעולה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() טוב אני מסיים את זה כאן , לא יהיה יותר וויכוח ריפטואי מפגר באשכול הזה.
אם אתם מעוניינים לנהל דיון תרבותי על עניין הסקוואטים ויחס משקלי העבודה שלו למשקל הגוף שלו יהיה כן . אם אתם מעוניינים להיות עוקצניים בצורה שמזכירה לי ליצנים עם תסמונת טורט , מצפה לכם הפתעה. דניאל אני מציע לך להרגיע את התגובות העוצקניות שלך, או שתמצר את עצמך בחוץ. זה בסדר לאחוז בדיעה ששונה מזו של מישהו אחר , זה לא בסדר להיות עוקצני ללעוג ולגלג על אחרים. ואם זה לא בסדר מבחינתך ואינך מסוגל לגייס את הבגרות הרגשית שלך להיות בוגר. כמו שאתה מסוגל לדבר על ריפטו , אז כדי שאו שלא תגיב כאן יותר, או שתכתוב במקום אחר. לגבי שאר המשתמשים, שליבו את האש פה. אני מבקש מכם, תרבות דיון. זה לא off topic פה. אנשים מבחוץ רואים את זה, ואתם נראים כמו חבורה של ילדים. ההודעות שהיו עוקצניות וגררו וויכוחים מיותרים נמחקו תרצו לחדש את הוויכוח ולדבר כמו בני אדם בשמחה .