|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מנהל מקצועי
|
![]() תומר,מה קורה תותח?מלא זמן לא דיברנו!
אני זוכר אותך טבח פיצריה שחיף שבא לפגישת פורום ביום בהיר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() יש לך מסת שריר ענקית אבל גם אחוז שומן גבוה מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]() הומי סחטיין גם אני זוכר איך היית ליפני שנתיים שלוש ויש לציין שגדלת כמו סוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תודה על התגובות אנשים, בקשר לאחוז שומן, הוא לא נמוך, מן הסתם אני מודע לזה,
זה לא הפתעה, אני מתקלח פעם ביום לפחות, זה לא מלחיץ אותי (הנחש הזה כן, אבל השומן לא) אני באפריל +/- מתחיל חיטוב, כרגע אני שוקל 95 +/- עד אפריל נגיע לאיזור ה100 לדעתי יאלה באלגן לכל החיילים, אני לובש מממ
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב, אתה מתאמן מסודר ? מה המשקלי עבודה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() אחי נראה ממ יהייה גדול עליך עם כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() כן אני משקר במידות, אין לי מה לעשות, אני חדש בפורום ואף אחד לא מכיר אותי פה אישית
אז אני ממציא דברים, שאלו את templer הוא ראה אותי לפני 10 קילו בערך, אני אצטלם השבוע בבסיס בסרטון בשבילך ויראו את המידה. נשקלתי השבוע. 94.5-95 קילו 172 גובה א"ש 18 +/- מתאמן 6 פעמים בשבוע תוכנית אימון 5*5 משולבת עם אימון קאטל בלס, משקלי עבודה לא חושב שזה רלוונטי ודי מטומטם לספר בפורום כי כל אחד יקפוץ לא אין מצב שאתה זה ושאתה זה, אז אני מעדיף לא לרשום, בוא נגיד שהמוטות מתעקמים, ומי שמתאמן פה במשקלים שהמוטות מתעקמים יודע איזה מינימום צריך +/- בשביל שזה יקרה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#49 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() עזוב ת'ילדים שחושבים שאתה ממציא דברים , זו מחמאה אחי ![]() בואנה , השבוע בשלישי! עוד יומיים תבוא לשתות יא זין . יש ערב מטאל
![]() |
![]() |
#50 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הלו, ברוך השב, תמונה עלובה אבל אני זוכר אותך מלפני כמה שנים ואני מודע לזה שאתה פלוס איזה 20 קילו מאז , אז אלוהים ישמור, אתה גדול
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תקשיב גלעד בוא שב איתנו גם, אני אדבר איתך יושבים בשלישי ערב מטאל ובירה! אני אתקשר
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אתה גדול אחי אבל חלאס להביא תירוצים כל תגובה לזה שאתה יותר גדול במציאות. וגם זה לא האשכול הראשון שאתה נותן הקדמה של כמה שורות לתמונה...
אם התמונה עושה לך עוול אל תעלה אותה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר מתחיל
|
![]() פשוט טנק אחי .. קצת שמנמנן.. אבל עדיין טנק..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על ההקפצה
תגיד גבר יש מצב אתה באוניברסיטת תל אביב?
![]() |
#55 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני באוניברסיטת צה"ל
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד איך אתה הולך עם כזה זקן בצבא?הרס"ר ומ"צ לא אומרים כלום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
עוסק ב:: בקרוב חייל
חדר כושר: קאנטרי נווה אילן
|
![]() אני מצטער על השגיאות אבל כרגע אין לי בראש את האות שבה כותבים את המילים הבאות:
יש לו פתור/פטור זקן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Gay lord
|
![]() פטור,
ואומרים אישור זקן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() בשבילך, כמה תמונת חלק מלפני מעל שנה וחצי וחלק מפחות.. אז כן, אני בצבא עם הזקן הזה
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() שחיף עלק חח
|
![]() |
![]() |