![]() |
תמונה בערך ברורה, שיהיה מושג מי אני
אז ככה זה תמונה שסתם צילמו אותי כמו שרואים, זה יד שמאל, יש לי דיי חוסר פרופורציה,
יד ימין משו כמו 2-3 ס"מ יותר גדולה, דרך אגב לא אימנתי ידיים עד לפני חודשיים, זה בעיקר לכל החדשים או לכל אלה שחושבים שהם וותיקים אבל הם בעצם פחות משנה פה.. 92-93 קילו, 170 +/- וכן אני שחיף, דרך אגב לכל מי שירצה לשאול, פלג גוף תחתון שלי הרבה יותר גדול מעליון.. http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos...6_423794_n.jpg |
תשמע קשה להבין משהו מהתמונה שלך, אתה צריך להצטלם נורמאלי בפוזות, זאת תמונה לפייסבוק אחי לא כדי לקבל ביקורת על איך שאתה נראה.
אבל בכל זאת, רואים שיש עליך הרבה מסה+אחוז שומן גבוה לדעתי תן חיטוב, יכול להיות שאתה לא צריך אבל וזה אשליה שנוצרת בגלל התמונה הלא טובה, אז תקח את זה בערבון מוגבל אני מניח שאתה יודע יותר טוב מה אתה צריך... בקיצור אתה נראה מאסיבי עם אחוז שומן די גבוה. |
ציטוט:
ולתמונה הכללית,רואים שיש אחלה מסה אין מה להגיב חוץ מזה. |
ציטוט:
נ.ב אני לא פרופסור לצילום. |
ציטוט:
|
נראה אש אחי..
זאת חברה שלך? |
בונא אני זוכר אותך מלפני שנתיים/שלוש בפורום... אפילו יותר.
היית שליש מאיך שאתה נראה עכשיו. |
נראה טוב מאוד,
ענק |
ציטוט:
חחחחח האמת גם אני תמיד יורד על אנשים כשהם מנסים לנתח תמונה...:) |
קשה להבין אבל מי בטוח לא "אחוז שומן גבוה" מדי
|
תומר אתה סתם שמן ;)
|
נראה לי שאתה זה עם התמונה של המזלג או השיפוד באף, נכון?
חחחחחחחח התמונה הרגה אותי ורואים שאתה בחור לא קטן... ואתה בן 19? O_o |
אתה ציינת כביכול "עובדות" שאנחנו לא יכולים לראות , אני מקווה שפעם הבא תביא תמונה שנוכל לראות את זה.
סה"כ אחלה. |
את האמת אני לא יודע מה ניסית לעשות פה..
פשוט תצלם את עצמך, יותר פשוט ויותר נוח להבנה. |
חחח חבר'ה הבחור טנק הוא סתם צנוע חחח הלכת חזק עם הפטור זקן ?
|
ברוך שובך כריש.
מאסיבי מתמיד! |
סחטיין על הזקן
|
Pשששש איזה אנשים!!! ניראה טוב אבל על אחוזי שומן די גבוהיים,איזה תעיש אתה !!!
|
ניראה מסיבי מאוד [: בהצלחה
|
אממ תודה על התגובות,
רשמתי בדיוק למה שמתי את התמונה הזאת, היא משקפת פחות או יותר איך שאני נראה במצב רפוי, וזה מה שלדעתי מעניין 90% מהפורום, ברחוב לא הולכים עם דאבל בייספס, או מוס מסקולאר, מה גם שרשמתי בדיוק את הסיבה ששמתי את התמונה, בשביל שידעו בערך מי אני כל החדשים למינהם (שזה 90% מהפורום) אממ הבחורה ידידה שלי ואני אהיה בן 20 עוד 20 יום :) אני כרגע במאסה עד אפריל +/- , להגיע ל97-102 קילו על אחוז כמו עכשיו +/- מתאמן 5*5 קצת מעוות, A - רגליים B - חזה C - גב + אירובי D - קאטבל בל (FBW) יום מנוחה ממשקולות - אירובי A+B C ונותן איזה 6 סטים בשבוע יד קדמית / אחורית / כתפיים (ידיים התחלתי ת'אמת לאמן לפני חודשיים בערך) ושלום לכל הוותיקים שזוכרים אותי, נדב גם אתה נעלמת הרבה זמן! הזקן יותר גדול במציאות ;) אני יביא תמונות טובות בסוף המאסה ובסוף החיטוב כמו שכולם אוהבים, בלי בגדים :eek: אגב כן אני הבחור עם המזלג באף, ולכל האלו שסתם רושמים מהרגל, לא ניתן לראות כלום ובלה בלה, תשוו את הגוף לראש, זה יתן לכם פרופורציות מסוימות בערך, במיוחד שהגוף רפוי ושום איבר לא מוצמד לגוף. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ