|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תפריט דל בפח'\שומן יכול לגרום להיפוגליקמיה? יכול אם לאורך זמן נעשה לגרום לדכאון\סטרס? רעב מוגבר מאוד?
היו פה הודעות של אנשים בחיטוב על עצבנות ואי-שקט וקשיי תפקוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() למה לעשות את זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל זה עם עושים דל פחמימה מוסיפים יותר שומן/חלבון שהגוף יהפוך אותו לאנרגיה ובגלל זה עושים העמסת פחמימות בדל פחמימה עם הדיאטה קיצונית (פחות מ 50 גרם פחמימה ביום) אז כל 5-7 ימים עושים העמסה ובדל פחמימה מתון 100-150 עושים פעם בשבועיים ככה (אפשר גם פעם בשבוע) את עדיין ממשיכה לעשות נזק לעצמך אני רק רוצה שתפרסמי שיאשפזו אותך או חלילה יקרה לך משהו כדי שכולם ילמדו שדיאטה לא נכונה זה לא משחק ואפשר להיפגע מזה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
אני מציע לך ללכת לייעוץ שלנו שיבנו לך תפריט מסודר ובריא בהתאם למטרות. כמו שנאמר כבר, הייעוץ מיועד גם לנשים.. ![]() 1599-500-590 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הייעוץ של ישראלבודי יקר לי, רק סטודנטית ולא עובדת.
אבל שמתי לב שבערך עד שלא עובר שעתיים מהארוחה שאוכלת כשמגיעה הביתה מהלימודים, שרק אז סופסוף נרגעת ויכולה לשבת ללמוד נורמלי. מאוד קשה לי לתפקד במשך היום ובלימודים, כאבי ראש, קושי בריכוז להקשיב לחשוב, אין עירנות- נטייה להרדם לא בשיעור גם תוך כדי שיחה, תחושת חרדה\דכאון\חוסר אונים ואי שקט, רעד, סתם תנועה חדה או מהירה כמו לקפוץ במדרגות קשה. אני מביאה איתי 2 יוגורטים לא משנה מתי מסיימת ויוצא שחוזרת הביתה רק ב4 יומיים בשבוע והשאר ב7 ואז אוכלת ארוחה אחת "גדולה" סלט+2 חלבון(פחית טונה+הרבה קוטג')+פחמימה(4 פרוסות לחם) +6-10 שקדים. ורק אז הכאבי ראש נרגעים ואפשר ללמוד moo, טוב לדעת שאתה מאחל שיקרה לי משהו. אני אשלח לך גלויה אם זה יקרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כמה דברים:
למה את לא לוקחת איתך יותר אוכל ללימודים? יכול להיות שאת אוכלת מעט מידי ואת צריכה לאכול (איפלו בחיטוב) יותר ? את מקפידה לעשות העמסות פחמימות? מה הערכים של התפריט שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מושג. אין לי תפריט ואני לא יודעת כמה אוכלת. פשוט אוכלת לפי הרגשת רעב. אבל בלימודים לא רעבה בכלל וכשחוזרת הביתה רעבה מאוד אז מן הסתם אוכלת הרבה ומשלימה הכל.
כל מקרה נראה לי אני צריכה תפריט ממישהו שיודע לבנות כי אני לא רוצה לרשום יומן ולא רוצה לספור ולחשב כלום, אין לי ראש לזה. הבעיה שדיאטניות של קופת חולים לא משהו. מישהו יודע כמה עולה פגישה אצל פרטי? ואני אוסיף הרבה אבוקדו ושקדים בשביל השומן תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש מדריך לחיטוב באתר של ישראלבודי תקראי אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() פרטי עולה הרבה וקופ"ח לא מומלץ.
מה הבעיה לשבת שעה שעתיים לקרוא מאמר או שתיים (בעברית) ולבנות תפריט שישמש אותך לחודשים הקרובים. קחי איתך סנדוויצים (עם חלבון, שומן וירקות) ללימודים כדי שתוכלי להיות מרוכזת וללמוד כמו בן אדם. בכל מקרה אם את מסתבכת בלבנות תפריט נוכל לעזור לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() תקרא מאמר טוב או כמה לפני שאתה עושה משהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() את אוכלת ארוחת בוקר נורמלית?
לדעתי המצבי רוח והדכאון לא קשור אלא יותר פסיכו-סומטי (את גורמת לעצמך בעצם) לא הגיוני שאני שאני יותר גדול ושוקל יותר, בחיטוב חי על פחות פחמימות או אותו דבר כמוך ולא סובל מכל הבעיות הללו. צריך לקחת את הx אוכל שיש לך ביום - עפ"י תפריט מסודר ועפ"י סכום קלוריות / חלבון / שומן / פח' - ולא עפ"י תחושת רעב! כי בחיטוב תמיד רעבים במידה זו או אחרת. לקחת את הx אוכל, ולחלק אותו בצורה הכי נוחה שיש ולמנוע פערי שעות גדולים בין ארוחה לארוחה. אני בחור שמאוד אוהב אוכל, וגם הייתי שמנמן בעברי, והחיטובים שלי די קיצוניים (לא שזה חיובי) ופשוט מאוד לומדים לחלק נכון את האוכל לדחוף את החזה עוף בזמן ביום שהכי רעבים, דגש על ארוחת בוקר וארוחה בעבודה / לימודים - והכל יהיה בסדר. כמובן צריך למצוא אוכל שיחסית טעים ולא ללכת הארדקור יותר מדי והכל יבש / נטול רוטב / שמן. יש המון שדרוגים קטנים לארוחות / סנדויצים שלא עולים הרבה קלוריות ומשדרגים פלאים את הטעם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני האמת אוכל הארדקור אבל לא כזה אכפת לי ואני משלים את הקלוריות בלמשל להוסיף עוד 100 גרם אורז וכו'..
בקשר לנושא שלך גם אני הייתי בעברי בחיטוב ולצערי לקראת סיום החיטוב גם הרגשתי ככה פשוט הוספתי עוד קצת אירובי ואז יכלתי להוסיף גם עוד קצת אוכל הייתי עצבני וההורים שלי לא הבינו למה כל זה בגלל כמות קטנה של פחמימות מכל דיבור קטן שדיברו איתי הגבתי בצורה מאוד לא יפה ואני בעצמי לא הבנתי למה זה עד שנכנסתי חזק לקטע של פיתוח גוף.. כל דבר צריך להיות מתון ונכון וכמו שscylla אמר תעשי את החישובים שלך ותחלקי את האוכל בצורה הטובה ביותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() את ממשיכה לבזבז את הזמן בשטויות.
תקראי קצת מאמרים,את כל יומיים פותחת נושא,אומרים לך מה לעשות אבל לא עושה. את גורמת לעצמך נזק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() איזה נזק כבר? למה סתם להגזים? זה תקופה קצרה.
הבעיה שאני לא יודעת איך לבנות ארוחה. מנה חלבונית+ירק+מנת שומן קטנה?זה לא באמת משביע ואי אפשר להוסיף שומן לכל ארוחה, זה יוצא בסוף יותר מידי. אני צריכה 3-4 ארוחות משביעות ביום |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מה את לומדת באוניברסיטה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |