|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים על עישון מסתדר עם פיתוח גוף או לא???
זה פוגע במשו? מעניין אותי לדעת למה אני אפילו לא מתקרב לזה אני פוחד זה יפגע לי בגדילה או משו גם אתם ככה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא משען אני לא שותה ואני לא משחק סנוקר.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
.......................................... לא עישנתי מאמצע אוקטובר 06,,,היה לי דלקת ריאות..מאז עדין לא חזרתי לעשן...אני מקווה שאני אצליח גם לא לחזור.
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני הפסקתי ביוני 06. סיגריות לא יעשו אותך שחיף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פוגע אחושילינג, ומי שחושב שפגיעה בריאות זה הדבר היחידי שהוא פוגע בו הוא טועה.
הסיגריות גם מצרות את כלי הדם, מה שמגביר את הסיכון ללקות בטרשת עורקים. בקיצור, סיגריות לא נותנות כלום חוץ מריח רע ופגיעה בבריאות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסיגריות מצרות את כלי הדם??? אתה בטח? אולי זאת הסיבה שאני מחודש 10 שהפסקתי לעשן כל הזמן מנוזל ואף סתום ומקנח את האף 5 פעמים בשעה. כל הזמן הרופאים רושמים לי כדורים נגד זה והכדורים האלה זה כדורים שהתפקיד שלהם להציר את כלי הדם באף ובכך פותחים את דרכי הנשימה. אני מעשן מגיל 13, אולי זה הסיבה אחי אני אחזור לעשן ותפסק בלאגן הנזלת אצלי?
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אם בנאדם לא מעשן הוא לא יודע מה היא באמת סיגריה. רק בנאדם שהפסיק יודע להעריך את כל העניין, אני מאמין שרן יסכים איתי. סיגריה מפיגה שיעמום, מרגיעה, וברגע שאתה מפסיק, כל יום אתה תחשוב על סיגריות.
המלצה, אל תתחילו, אפילו לא לנסות כי אם אתם מתחילים, לא משנה אם תפסיקו, זה לא עוזב חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נרגילה ושותה,בלי סיגריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אפילו לא מנסה סיגריות.. סיגריות מגעילות אותי הריח מסריח ואני יתרחק מזה בכל החיים שלי. שתייה >> לפעמים קשה מאוד לוותר אני אוהב את זה כמובן לא מגזים בתדירות ובעצימות. נרגילה>> מדי פעם אני לא דופק חשבון.. אני לא מעשן יותר מפעם בשבוע וגם לפעמים כמה שבועות בלי.
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאכ'לס אבל חבל שהמציאו אותה, כל שנה מתים מעישון המון בעולם. אי אפשר לתאר הרגשה של סיגריה בגשם, סיגריה של אחרי האוכל, אחרי סקס, של אחרי כמה כוסות אבסולוט במסיבה, לשמוע עם סיגריה שיר טוב ולשים את הגב אחורה ולהירגע...זה פשוט מושלם.
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני יותר מחצי שנה בלי ועדיין לא רגיל לצאת לפאב או מסיבה ולשתות בלי סיגריה. פעמים ראשונות שיצאתי אחרי שהפסקתי פשוט חטפתי שוק, הייתי רגיל ליד ימין חצי ליטר גולדסטאר ויד שמאל מרלבורו אדום..
|
![]() |
![]() |