![]() |
מי פה מעשן??
מה אתם אומרים על עישון מסתדר עם פיתוח גוף או לא???
זה פוגע במשו? מעניין אותי לדעת למה אני אפילו לא מתקרב לזה אני פוחד זה יפגע לי בגדילה או משו גם אתם ככה? |
...
|
אני לא משען אני לא שותה ואני לא משחק סנוקר.
|
ציטוט:
.......................................... לא עישנתי מאמצע אוקטובר 06,,,היה לי דלקת ריאות..מאז עדין לא חזרתי לעשן...אני מקווה שאני אצליח גם לא לחזור. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני הפסקתי ביוני 06. סיגריות לא יעשו אותך שחיף.
|
ציטוט:
|
פוגע אחושילינג, ומי שחושב שפגיעה בריאות זה הדבר היחידי שהוא פוגע בו הוא טועה.
הסיגריות גם מצרות את כלי הדם, מה שמגביר את הסיכון ללקות בטרשת עורקים. בקיצור, סיגריות לא נותנות כלום חוץ מריח רע ופגיעה בבריאות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הסיגריות מצרות את כלי הדם??? אתה בטח? אולי זאת הסיבה שאני מחודש 10 שהפסקתי לעשן כל הזמן מנוזל ואף סתום ומקנח את האף 5 פעמים בשעה. כל הזמן הרופאים רושמים לי כדורים נגד זה והכדורים האלה זה כדורים שהתפקיד שלהם להציר את כלי הדם באף ובכך פותחים את דרכי הנשימה. אני מעשן מגיל 13, אולי זה הסיבה אחי אני אחזור לעשן ותפסק בלאגן הנזלת אצלי? |
ציטוט:
|
אם בנאדם לא מעשן הוא לא יודע מה היא באמת סיגריה. רק בנאדם שהפסיק יודע להעריך את כל העניין, אני מאמין שרן יסכים איתי. סיגריה מפיגה שיעמום, מרגיעה, וברגע שאתה מפסיק, כל יום אתה תחשוב על סיגריות.
המלצה, אל תתחילו, אפילו לא לנסות כי אם אתם מתחילים, לא משנה אם תפסיקו, זה לא עוזב חח |
נרגילה ושותה,בלי סיגריות
|
ציטוט:
אני אפילו לא מנסה סיגריות.. סיגריות מגעילות אותי הריח מסריח ואני יתרחק מזה בכל החיים שלי. שתייה >> לפעמים קשה מאוד לוותר אני אוהב את זה כמובן לא מגזים בתדירות ובעצימות. נרגילה>> מדי פעם אני לא דופק חשבון.. אני לא מעשן יותר מפעם בשבוע וגם לפעמים כמה שבועות בלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תאכ'לס אבל חבל שהמציאו אותה, כל שנה מתים מעישון המון בעולם. אי אפשר לתאר הרגשה של סיגריה בגשם, סיגריה של אחרי האוכל, אחרי סקס, של אחרי כמה כוסות אבסולוט במסיבה, לשמוע עם סיגריה שיר טוב ולשים את הגב אחורה ולהירגע...זה פשוט מושלם. |
אני יותר מחצי שנה בלי ועדיין לא רגיל לצאת לפאב או מסיבה ולשתות בלי סיגריה. פעמים ראשונות שיצאתי אחרי שהפסקתי פשוט חטפתי שוק, הייתי רגיל ליד ימין חצי ליטר גולדסטאר ויד שמאל מרלבורו אדום..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ