|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() לא בהכרח... זה תלוי בהרבה גורמים, יש אנשים שלוקח להם המון זמן ללמוד את התנועה של הדדליפט בעוד שבסקוואט זה סוג של תנועה יחסית שהיא פשוטה וקלה להבנה רק לבצע אותה בצורה נכונה עם גב ורגליים כמו שצריך בעוד שאתה מרים משקל זה כבר קשה. אני יכול להעיד על עצמי שעד שלמדתי את התנועה עצמה של הדדליפט לקח לי המון זמן כי ירדתי יותר מדי בהתחלה והגב התעגל ואין ספור דברים שהיו קשים לתיקון אך לבסוף עם הזמן השתפרתי ולמרות שכיום אני לא עושה דדליפט הרבה כי לקחתי מנוחה קצרה מהתרגיל (הוא פשוט הרס לי ת'המסטרינג לאחר כל אימון, דומס עצבני מאוד) אני מאוד אוהב את התרגיל ואין ספק בכלל שזה תרגיל חשוב מאוד בכל תוכנית אך כמובן אם הטכניקה שואפת לאפס עדיף פשוט לא לבצע עד שמשפרים את הטכניקה.
מקווה שעזרתי לך... בכל מקרה במידה והטכניקה שלך לא שואפת לאפס אין סיבה שתוותר על התרגיל פשוט תוריד משקלים ותבקש ממישהו רציני שילמד אותך או שתסתכל בסרטונים של ריפטו.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאלת השאלות שמפקפקים בה זה קרה בגלל הדדליפט?? או בגלל טכניקה גרוע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סמל מין
|
![]() דווקא טכניקה לא גרועה כ"כ, אין לי מושג למה אבל ההמסטרינג תמיד תפוס אצלי אחרי דדליפט כבד ותפוס חזק כנראה שזה נובע מאיזושהי בעיה אולי המסטרינג חלש יחסית אולי טכניקה לא טובה לא יודע מזה.. בכל מקרה אני הפסקתי עם התרגיל כבר שבועיים ועוד שבועיים אני מתכנן לחזור לעבוד איתו
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
סמל מין
|
![]() אני לא אמרתי שאני עושה דדליפט קלאסי אני עושה סטיף, וכשאמרתי לא לבצע הכוונה שלי הייתה לא לבצע את התרגיל במהלך האימון עם משקלים כבדים אלא מדי פעם לתרגל טכניקה עם משקלים קלים ולאט לאט להתקדם וכשאני ישים לב שיש שיפור אני יכניס בחזרה את הדד ויעבוד עם משקלים כבדים
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סטיף לג דדליפט בss למה??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
סמל מין
|
![]() אני לא עובד בss לפני שבוע חשבתי לעשות אבל התחרטתי כרגע אני עושה fbw בנפח גבוהה יחסית, מחר אני יעלה את התוכנית