|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() fbw = full body workout
בדרך כלל עובדים על כל הגוף 3 פעמים בשבוע, כל אימון אותם תרגילים, עם עצימות שונה אני שמח לעזור
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר תוכניות כזו? אם לא אני יסתדר תודה רבה לך שעזרת לי להבין קצת.. ![]() ציטוט:
חודש ואז אני יעבור ל ab
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אני אישית לא אוהב fbw
לא למתחילים ולא לאף אחד אם אתה כבר עושה fbw כדאי שתלמד יותר על המנוע שמאחורי התכנית, בתכניות פיצולים אתה יכול להתקדם גם בלי לדעת מה אתה עושה, בfbw זה יותר בעיה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתי ממליץ לך לעבוד איתה חודש וחצי,לתת לגוף להתרגל לעומסים ואז לתת ab. תעשה 0-2 שריר קטן. ו4-5 גדול. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
זה יפה מאוד על הנייר אבל בשטח האפקט בעצם מאוד קטן ולעיתים לא קיים סקוואט ודדליפט חייבים להיות בעצימות נמוכה כי שניהם 3 פעמים בשבוע, ולעיתים קרובות לא קיימים בכלל, ובסוף יוצא שאתה מבזבז חודשיים (או יותר) על כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח בלבלתם אותי לא יודע מה לעשות כבר
אני לא ממש מתחיל אני מתאמן בבית כבר הרבה זמן בחדר כושר אני מרים משקלים מכובדים מאוד יחסית ל "מתחיל" בחדר כושר אז אם פאטבוי אומר שהתכנית לא מתאימה אולי כדאי לי להתחיל ישר עם ab? עם משקלים יחסית נמוכים ואז עם הזמן להתקדם ל abc? סליחה שאני משגע אותכם
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
במקרה ואתה מתחיל אתה יכול להוסיף משקל מאימון לאימון, והסקוואט והדד ליפט שלך לא יהיו בעצימות נמוכה. ואני מבין למה אתה אומר שfbw תתאים פחות למתאמן מתחיל מאשר תוכנית פיצולים, אבל אתה טועה. בfbw יש לך 3 אימונים שאתה נותן לכל שריר לעומת ab (אני מקווה שזה הפיצול היחידי שתתן למתאמן מתחיל) שיש לך 2 אימונים על כל שריר. |
|
![]() |
![]() |