|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 396
גיל:: 22
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() כתוב שם שגם אחרי סינון נשאר שמן. לא משנה איזה שמן זה זה עובר בישול בחום ולחץ במפעל והערכים של אותו שמן נפגעים. עדיף טונה במים. (אתה יכול להסתכל בערכים למוצר מסונן ותראה שם איזה 7 גרם שומן ב100 גרם)
|
![]() |
![]() |