ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-09-09, 20:56   #1
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

אני יכול להגיב לך תגובה ארוכה שתפרט את כל הפגמים בתוכנית בתוכנית אבל במקום זה אני פשוט מעדיף להמליץ לך לעשות ss. אני יודע שאין לך אמון בתוכניות האלה אבל אני גם יודע שאף פעם לא ניסית כמו שצריך את התוכנית אז אני אומר לך שאם תנסה אותה כמו שצריך אתה כנראה תראה תוצאות יפות
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-09-09, 21:23   #2
eden.B.
חבר פעיל

הסמל האישי שלeden.B.

עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח

שמעו כולם כמו שאמרתי בכל התרגילים החדשים (דדליפטים למיניהם) אני ממש מממש ממש לא הולך להפריז במשקל אני עשיתי היום סטיף עם 2.5 קילו כל צד ל-15 חזרות רק בשביל ללמוד את הטכניקה נכון, לתרגל אותה, לראות איך היא עובדת וגם אני אחרי הפסקה של 3 חודש בערך ותאמת הרגשתי את התרגיל טוב מאוד.
באימונים הקודמים שלי לפני שהפסקתי הייתי שם משקל ובחלק גדול מן החזרות האחרונות הייתי ממש מזייף ואני לא רוצה שז יקרה לי עם הדדליפטים אז בתכנית הזו אני מתרכז יותר בטכניקה יכול להיות שאם אני יקלוט אותה מהר אני ישנה אותה למס חזרות יותר קטן כמו שאמרתם.
ודבר שני כמו שחלק מכם יודעים (מקס ועוד אנשים) הייתי נגד דדליפטים גדול ועכשיו אני רואה את היתרונות ואת החסרונות בהם, הם עובדים חזק הם קשים וטובים אבללל חייבים טכניקה נכונה וזה מה שאני עושה בתכנית הזו.

ודרך אגב אני לא פוסל שום תשובה שלכם אני לוקח אותה ברצינות ושוקל אותה ואתם צודקים אני יוריד חזרות בהמשך אחרי שאני יתרגל את התרגיל הזה טוב (בערך שבועיים מספיקים).

ודרך אגב אף אחד לא ענה לי על השאלה^^

נערך לאחרונה על ידי eden.B., 16-09-09 בשעה 21:29.
eden.B. מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה