|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() חנה ברוך הבא
שבוע הבא ריפטו מכתיר אותך רשמית כאביר המסדר |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() חחחחחח למה אתה מתכוון :d
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() לאט לאט כולם יזנחו את המכונות ויחזרו למוט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() בחיים שלי לא עבדתי עם מכונות אני עובד רק עם מוטות ועם דאמבלים
אבל התחלתי להבין את ריפטו לאט לאט אבל עדיין יש הרבה דברים שאני לא מסכים איתו ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך להגיד יש דברים שעוד לא הבנתי למה הוא מתכוון/ לא הבנת למה זה ככה
לא להסכים איתו זה קצת טיפשי |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
כמו לדוגמא בספר שלו הוא רושם שטווח החזרות להיפרטרופיה הוא 8-12 ובספר אחר של רשום אחרת עוד משהו שלא לבודד שרירים קטנים זה עניין שאי אפשר להתווכח עליו
![]() |
![]() |
#27 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() יש תכניות שבנויות על בסיס אימון CNS ויש תכניות הבנויות על בסיס אימון שריר וכל מה שבאמצע, אם אתה לא יודע למה אני מתכוון אין לך מה להתווכח איתי בכלל ברור שכל תכנית עובדת גם על שריר וגם על מערכת העצבים כי הם תלויים אחד בשני אבל יש דרכים לכוון תכנית יותר לכיוון של אחד מהשני ברמה משמעותית. העובדה הפשוטה שבאימוני אינטנסיביות נמוכה-בינונית ווליום גבוה סיבי type II-B לא מופעלים בכלל זה כבר הופך תכנית ליותר קלה על הCNS, זה דברים בסיסיים. אנשים פה מאוד אוהבים לקפוץ על מילים בלי לנסות להבין את מה עומד מאחורי מה שנאמר artikerah חשבתי לא להתייחס אליך בכלל, אבל אני יגיד לך את הדבר הבא: תקרא את התגובה שכתבת לי ואולי תבין למה אני קורא לכם לוחמי ריפטו ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 07-09-09 בשעה 14:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ריפטו אמר את זה בהקשר של מתאמנים שכבר עברו את שלב ההתחלה (התקדמות לינארית מאימון לאימון).
![]() |
#29 |
|
![]() נו על פי מה הוא קבע בלאט אני עדיין חושב שתוכניות abc ובסגנון שלהם יניבו לי תוצאות יותר טובות מ ss בלאט
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]()
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מצטט את התגובה של גל בחלק הרלוונטי הזה כי הוא סיכם את זה מעולה. "טווחי חזרות, או עומס משקלים ליתר דיוק, יפעלו למטרות שונות. משקלים כבדים מאוד עם טווח חזרות מאוד נמוך (1-4) יגרמו לגיוס מירבי של יחידות מוטוריות, להתחזקות 'טהורה' ולגדילה במסת שריר, אך לא בעיקר על ידי פיצוי היסף, אלא התקדמות מוטורית. משקלים בינוניים עם טווח חזרות בינוני (4-8), יגרמו לנזק בגשרי הכיווץ של השריר, גיוס יחידות מוטוריות חזק ולהתקדמות מוטורית עם פיצוי היסף. טווח זה הוא טווח מצויין להתחזקות ופיצוי היסף בתכניות במודל לינארי טיפוסי. משקלים קלים עם טווח חזרות גבוה (10-15), יגרמו לנזק שרירי פחות, לגיוס מוטורי פחות, אך לדילול ושיפור רציני בתהליכי הפקת האנרגיה של השריר, ולשיפור אסתטי קטן על ידי היפרטרופיה של אותם המרכיבים (סרקופלזמה). לטווח זה יש יתרונות קטנים מבחינת מסה וכוח, אך הוא יכול לעזור בעקיפין להתקדמותם, וכאשר ישנה אפשרות יש לשלבו במידה מועטה." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |