|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() יש לך טעות ירדן...חלב נספג לעט..
מה שכן מקפיץ אינסולין מעולה למרות ספיגתו העיטית יחסית שם המאכל gi ביחס ללחם לבן gi ביחס לגלוקוז רמת ה-gi הסר הכל חלב 3% שומן 39 27 נמוכה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
אבקת חלבון עצמה גורמת להקפצה של האינסולין, ככה שאנחנו מתעסקים בשטויות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אם הסוכר שלו נספג מהר , למה הgi נמוך בכל זאת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() גם הסוכר עצמו לא נספג מהר..
שם המאכל gi ביחס ללחם לבן gi ביחס לגלוקוז רמת ה-gi הסר הכל לקטוז 65 46 נמוכה |
![]() |
![]() |