ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-08-09, 21:26   #1
propush
חבר פעיל

עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
אההה הבנתי , אז פחמימות מהירות לא נאגרות בגליקוגן אלה ישר בשומן ולא בגליקוגן ולא משמשות לאנרגיה...
אתה לבלבל אנשים , באמת, ותקרא טיפה מה זה gi ועל מה זה משפיע.
גליקוגן הוא בעל גודל מסוים , לא משנה מהיר לא מהיר זה מתפרק לאותו גלוקוז פשוט תיהיה רעב מהר יותר אחרי המהירות

לא ממש לא זה לא מה שאני אומר.
"מאגרי הגליקוגן סופגים מה שאפשר עד שהם מלאים (שזה למה ממצליצים פחמימה מהירה אחרי אימון)"

אבל אם עשית אימון, ומלאת את מאגרי הגליקוגן שלך, ואז אכלת עוד? מה הגוף יעשה עם הפחמימות הנוספות?

הגוף עובד הכי טוב על סוכרים זמינים. השומנים המנוידים פחות טובים כי יש כמה דברים שהם לא יכולים לעשות או עושים פחות טוב. אז לי נראה עדיף לשמר רמה קבועה של של סוכרים בדם ולא להקפיץ ושיצבר כשומן, ואז לנייד את השומן הזה וכן הלאה.

אבל שוב לנקודה שהצגת, אם מאגרי הגליקוגן לא מלאים, אז כמובן שכל פחמימה שמוכנסת תאוחסן שם ולא משנה מאיזה סוג, כמו שכתבתי במקור.
propush מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-08-09, 21:33   #2
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:
פורסם במקור על ידי propush צפה בהודעה
לא ממש לא זה לא מה שאני אומר.
"מאגרי הגליקוגן סופגים מה שאפשר עד שהם מלאים (שזה למה ממצליצים פחמימה מהירה אחרי אימון)"

אבל אם עשית אימון, ומלאת את מאגרי הגליקוגן שלך, ואז אכלת עוד? מה הגוף יעשה עם הפחמימות הנוספות?

הגוף עובד הכי טוב על סוכרים זמינים. השומנים המנוידים פחות טובים כי יש כמה דברים שהם לא יכולים לעשות או עושים פחות טוב. אז לי נראה עדיף לשמר רמה קבועה של של סוכרים בדם ולא להקפיץ ושיצבר כשומן, ואז לנייד את השומן הזה וכן הלאה.

אבל שוב לנקודה שהצגת, אם מאגרי הגליקוגן לא מלאים, אז כמובן שכל פחמימה שמוכנסת תאוחסן שם ולא משנה מאיזה סוג, כמו שכתבתי במקור.
אתה מדבר עכשיו עם מקרה של מאגרים מלאים
יש לך 500 גרם בשריר
80-100 בכבד
ועוד טיפה המוח שזה לא חשוב כלכך עכשיו
אתה גם מבצע פעולה גופנית לאורך היום הסיכוי שהם יהיו מלאים קלוש , אז זה די" התעסקות בקקה".
פחמימה מהירה לא מהירנ לא משנה לצורך פיתוח גוף לבן אדם בריא
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה