|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() אין ספק ש12 משולשים לא יטופלו במהירות של 2.
אבל אני בטוח שזה לא יקח פי 6 זמן. זה יקח פחות בוודאות. מה המספרים המדויקים? אין לי מושג. חוץ מזה לגבי הדוגמא השניה, אני ממש לא בטוח, חלבון החלב זה חלבון שלוקח לגוף הרבה זמן לטפל בו, והוא מתחיל להכנס למחזור הדם רק שעתיים אחרי שאכלת, אפילו שהוא נוזלי. אני חושב שסך הכל המהירות שבא הגוף יפרק אוכל היא גבוהה יותר מהיכולת הנדרשת, ובגלל זה עדיף לחלק ארוחות זה מאוד הגיוני. עזוב שבתפריט שלי מib לכל ארוחה יש שעה מדויקת שצריך לאכול אותה. אם יש שינוי אז צריך לאכול אותה כמה שיותר מהר וגם כתוב "יש לאכול לכל הפחות כל 4 שעות". זה גם כתוב פה בכל המאמרים. השורה התחתונה היא כזו: לפצל אולי מועיל, אבל בטוח לא מזיק. לרכז לא מועיל, ואולי לא מזיק. לי נראה עדיף לפצל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() אפשר סימוכין???
נ.ב יש לי סימוכין למה לא טוב לאכול מרוכז 1.כמות נכבדת של אוכל המגדילה את גודל הקיבה ומרחיבה את המותניים 2.לאחר האימון חלה בנייה של שרירים והגוף זקוק למזון לבניית השריר (פיצוי יסף ובלה בלה בלה) ככה שאם אוכלים ארוחה אחת ביום אז יש חלק נכבד מהזמן בו הגוף אינו מקבל את מה שהוא צריך לבניית שריר ופרק הזמן בו חל התהליך של הבנייה מתבזבז לו... עריכה: גם יותר קל להגיע לכמות הקלוריות הנדרשת במספר ארוחות ולא בארוחה/3 גדולות לכל האלו מביניכם שאומרים מה שמשנה זה אם מגיעים לכמות הקלוריות הנדרשת ביום בסוף זה סותר את ההיגיון-->השריר לא נבנה רק בלילה מהחומרים שהוא אגר במשך כל היום אלא בכל היום.. נערך לאחרונה על ידי ניר.מ., 25-08-09 בשעה 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2.אם אכלת לפני או אחרי הרבה חלבון(אם אתה מדבר על ארוחה ביום אז מן הסתם זה הרבה חלבון) עדיין יש חומצות אמינו חופשיות בדם,לכן אתה לא חייב לאכול אחרי האימון,השריר יבנה מעצם העובדה שאתה במאזן קלורי חיובי ויש מספיק חלבון. וקח סימוכין. http://www.bodyrecomposition.com/mus...ass-gains.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הכל תלוי במאזן הקלוריות בסה"כ.
אין רע בלאכול פחמימות בעלות א"ג גבוה אחרי אימון, גם אם חלק ילך לשומן הוא יתפרק אח"כ שוב לזרם הדם בתנאי ולא היינו במאזן גבוה מדי. מה שאתה כן צודק בתגובה שלך זה שהמוח לא יכול לתפקד משומן, שאין פחמימות המוח משתמש בשריר יותר מבשומן [התהליך של הפיכת השומן לסוכר דורש גלוקוז בדם שמגיע במצב צום מהשריר, לדוגמא] וזאת למה בחיטוב מומלץ לצרוך ארוחות כל כמה זמן עם gi נמוך יותר, אבל שוב לא חובה זה התעסקות בקקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() prph אז לפי מה שאמרת באחת התגובות הראשונות שלך,בן אדם שיאוכל לחם לבן אחד אחרי השני יחלה בסכרת?איזה שטויות!!!! תאוכל 100 ולא תחלה בסכרת.
חוץ מיזה שבכלל אין הוכחות 100% איך נחלים בסכרת,אז אתה בא ואומר ועוד מלחם?איזה שטויות,אם היית צודק 90%מהאוכלוסיה היו חולי סכרת.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() prph .. דיברת דיברת ו..?(מקפיץ תן תגובה)
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() אכילת פחמימות פשוטות מעלה את הסיכון לחלות בסכרת. זה לא אומר שהוא בטוח יהיה חולה. אבל זה בהחלט אומר שיש לו יותר סיכוי לחלות בזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() שמע, זה נכון שגם בפעילות היוםיומית מתרוקנים המאגירם של הגליקוגן, אבל מה אתה כבר עושה ביום? מסתובב לפה למטבח לסלון וזה... כמה אתה מוציא משם כבר ב3 שעות? 100 קל? אכלת 500 אחרי זה...
אבל עזוב את כל זה, כל ההבדל בינינו זה שאתה חושב שהמשמעות של זה זניחה ואני חושב שזה קצת יותר משמעותי. כמה משמעותי? זה עובדה שלא יודעים. אין מחקר שאני יכול להביא או שאתה כול להביא שהוא חד משמעי וקובע בלי שום ויכוח שזה התעסקות בקקה או שזה משמעותי. אין לי מושג עד כמה זה משמעותי לצבירת שומן. זה יגרום ל אחוז אחד יותר? חמישה? שלושים? לפי מה שאני מכיר פשוט לא יודעים. אז אני שומר על זה. הגישה שלי היא שאם יש משהו שהוא או מועיל או לא מזיק, כדאי מאוד לעשות אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
עכשיו מאגרי הגליקוגן סביבות ה 600 גרם אתה יודע כמה זה?אני על 4000 אלף קלוריות ביום , מתוכם הרבה מאוד מפחמימה יותר מ20 פרוסות לחם לבן רגיל ביום ולא מגיע לזה וזה בלי להחשיב בכלל תקלוריות שאני שורף במנוחה + באימון כן? במידה ותעבור את הכמות הזאת אז כן יאגר בשומן אבל אתה רוב הסיכויים שלא תעבור אתה מבין אז בגלל זה זה התעסקות בשטויות ולא צריך מחקרים בשביל זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד פה לא דיבר על אם זה קל יותר או לא,אתה אינדיבידואל,לך יותר קל לאכול 210 ארוחות ביום,לאחר יותר קל לאכול ארוחה אחת או שתיים(אם זה בגלל בית ספר,יומיות בצבא,עבודה וכו..) ביום.
השריר נבנה במנוחה,כאשר אתה במצב אנאבולי. לכן אם תאכל 200 גרם חלבון בארוחה אחת,ההבדל היחיד יהיה שהגוף יעכל את כל החלבון ב~ 20 שעות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() ראית מה הולך בארץ המקדונלדס (ארה"ב)? כ45% מהאכלוסיה מוגדרים כנמצאים ברמת סיכון למחלת הסוכרת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אז לאכול פירות שהם פחמ' פשוטות סוכרים לפי דבריך מעודד התפתחות סכרת??
זה מעניין כי לפי בדיקות דם שלי הגלוקוז תמיד נמוך, מעולם לא היה לי יותר מ75, ואני אוכלת הרבה פירות כל יום, גם לחם מלא. והתפריט שלי עשיר בפחמ'. אז איך? |
![]() |
![]() |