|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ...
מישהו יכול לחוות דעה על התוכנית המשופצת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי מחליף את המקבילים בפשיטות מרפקים כנגד פולי עליון
בקשר לרגליים סקוואט זה לא כל כך תחליף לדדליפט, אלא אם כן אתה מנסה להפעיל קבוצות שרירים שונות בטן תוסיף 2-3 סטים באיזה אימון חוץ מזה נראה לא רע
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אתה ממליץ לשלב בין הסקוואט לדדליפט? הרי אי אפשר לעשות את שניהם באותו אימון... ואם מכניסים אחד מהם לa ואת השני ל(b(ששם האימון רגליים) אז הa לא יהיה אפקטיבי לרגליים (כי רק תרגיל אחת לרגליים יהיה בו? עוד שתי שאלות קטנות אבל חשובות לי: 1. איך עדיף לבצע את האימונים: Abxabxx או axbxaxb xaxbxax? 2.זמני מנוחה בין סט לסט? כמה בערך? המון תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
בנוגע לזמני מנוחה - בסקאווט ודדליפט יספיקו לך בערך 5-6 דקות אני מניח, אולי יותר. בשאר התרגילים 2-4 דקות יספיקו אני מניח.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() כתבו פה, אתה יכול לעשות דדליפט+לג פרס באימון אחד ואימון אחרי זה אתה עושה סקאווט+תרגיל להאמסטרינג (אני מעדיף rdl).
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
דעתי שלא מתאים כל כך axbxaxbx אלא abxabx 4-5 פעמים בשבוע זמני מנוחה בין סטים לפי המספר חזרות שנתת לא יעבור כעיקרון את הדקה וחצי אבל זה לא יהיה כל כך קריטי אם תנוח טיפה יותר
![]() |