|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אתה רציני?
זה פורום פיתוח גוף, לא פיתוח קוביות. אנשים שעוסקים בפיתוח גוף עושים זאת כדי להיות מאסייבים לא כדי שיהיו להם 8 קוביות ויד 30 בפיתוח גוף צריך לעשות מסה איכותית, השומן על הזין, אחרי זה עושים חיטוב. Wtf להיות מסיבי זה לא יפה, זה כל הקטע בפיתוח גוף, לא הקוביות המסכנות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נכון? עד פה הכל נכון? אם אנשים מגיעים לתוצאה שהם מאסיבים וחטובים אז הכל טוב ויפה. אבל הרוב פה רק מאסיבים. מאסה מאסה מאסה מאסה מאסה, אבל אתם שוכחים מהחיטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
אתה מדגמן או משהו ? באמת רציני עכשיו
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() יפה וכן אני שואל בגלל הנושאים הקודמים שמע בכלליות אני יכול להבין אותך אם אתה מדגמן אתה חייב להיות חטוב רוב השנה אבל הרמת חטוב שלך בצילומים לא כל כך גבוה זה שאתה חטוב אין על זה ויכוח
עכשיו לעניין הבאדיבילדינג שמע אי אפשר להתקדם תחום הזה ולהשאר חטוב ההשארות חטוב באוף סיזון תגביל אותך במסה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, אתה נוטה יותר לכיוון של פיטנס, לא פיתוח גוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לגבי חיטוב מתי שמוצאים לנכון, אני די הרבה זמן פה ונראה שגם האנשים שמוצאים לנכון או שהם לא משקיעים בחיטוב או שאני לא יודע. אבל יש פה ממש מעטים מאסיביים וחטובים - עד כה ממה שראיתי Six Pack, Hadash וזהו. [למיטב זכרוני] יש לך עוד דוגמאות? |
|
![]() |
![]() |