![]() |
תמונה לאחר 7 חודשים של אימונים ..
גיל - 20
משקל - 56 אחוז שומן - 9.7 מתאמן כ 7 חודשים .. לאחרונה אני מרגיש שאני כבר לא גודל .. הצעות ודעות יתקבלו בברכה.. [IMG]http://i30.tinypic.com/2lx89yg.jpg[/IMG] |
תתחיל לאכול...
|
שמע גבר אתה נראה כמו בחור רגיל לא רואים עליך כל כך שאתה מתאמן. באמת כדאי שתתחיל לאכול ותעלה במאסה.
|
אתם סתם מגזימים רואים שהוא מתאמן אחלה גוף אחי איזה גובה אתה??
|
שמע אחי על תיקח את זה אישי אבל אתה ניראה על הפנים ל7 חודשים
|
סתם מבלבלים בשכל
אתה נראה מצויין אבל לא מספיק טוב ל-7 חודשים. |
אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו.
נכון,הוא לא מפלצת מאסה אבל יש לו גוף סבבה. חזה נראה יפה,ידים טובות. בגדול אתה סבבה אחי. גוף חטוב עם מאסה נחמדה. אני מניח שאתה לא גודל עוד כי אתה לא אוכל מספיק |
אתה נראה מצויין אבל לא מספיק טוב ל-7 חודשים.[/quote]
מבלבלים תשכל זאת רמה ל7 חודשים |
ציטוט:
ממש לא מה אתה מלבלבל.. דיי לחפור ולדבר שטויות.. בוא נעשה השוואה עם שאר הפורום ב7 חודשים של אימונים שמיים וארץ על מה אתה מדבר בכלל?!סתכל על התמונה.. ב7 חודשיים אמורים להשיג תוצאה יותר טובה מזאת זה בטוח.. |
לא להעליב או משהו אבל אתה שחיף, יש לך עוד קברת דרך לעשות.
אני ממליץ לך לקרוא מאמרים ולהתחיל לאכול, בהצלחה בהמשך :) |
דווקא יחסית למשקל, אתה נראה אחלה אחי! נראה ידיים סבבה..
בכל אופן, תפציץ מסה אחי ובהצלחה :) |
לדעתי הבסיס שלך הוא טוב, יש לך פרופרציות טבעיות יפות. גם אני חושב שאתה צריך עוד מסה אז הנה כמה רעיונות שאולי יעזרו:
1. שנה תוכנית אימונים, עצם השינוי בגירוי גורם לגוף להגיב. תתיעץ עם מאמן לגבי השינוי בתוכנית. 2. תוסיף אימונים, תגרה יותר את השרירים לגדילה. 3. תוסיף עוד חלבונים לתפריט - עוד בשר, עוד ביצים, עוד דגים וגם גיינר או תוסף חלבון לא יזיק. 4. תקפיד על מספיק שעות שינה ומנוחה - השרירים גדלים בזמן הזה. בהצלחה אחי. :) |
תשמע כמה קילו עלית ב7 חודשים ?
כמה פלטות הוספת למוט בסקווט/דדליפט/בנץ' ? זה מדד להתקדמות אם לא העלת לפחות 10 ק"ג משקל גוף ואתה לא לוחץ לפחות 60 ק"ג חזה, 70 סקווט 80 דדלפיט אז סתם בזבזת את הזמן בחדר כושר |
ממש לא מה אתה מלבלבל..
דיי לחפור ולדבר שטויות.. בוא נעשה השוואה עם שאר הפורום ב7 חודשים של אימונים שמיים וארץ על מה אתה מדבר בכלל?!סתכל על התמונה.. ב7 חודשיים אמורים להשיג תוצאה יותר טובה מזאת זה בטוח..[/quote] נו לזה היתכונתי אחי שזאת לא רמה ל7 חודשיםם |
רואים בסיס טוב.. לא מספק אבל ל7 חודשי אימון.
כניראה שהתחלת להתאמן לא לקחת בחשבון-לא ידעת שאימונים בלי אוכל לא מביאים תוצאות. תתחיל לאכול. יש את המדריך לעלייה במסה שיש בניעוץ בפורום תזונה. תיכנס,תיקרא,תחכים ותיישם ולאחר מכן כעבור חצי שנה תעלה תמונת השוואה,בין התמונה הזאת,לבין התמונה לאחר כמה חודשים שאתה מיישם את מה שכתוב במדריך לעלייה במסה. בהצלחה בהמשך אחי:). |
ציטוט:
הגזמת קצת לא תעלה תמונה שלך ותשווה אותך אליו אני לא מזלזל באף אחד אבל אתם מייאשים אותו לעניין תמשיך עם המסה אנשים פה חושבים שעושים גוף תוך חצי שנה וזה לא נכון לוקח זמן להגיע לממדים גדולים |
ציטוט:
אחי אתה ב56 קילו!!!! עכשיו אם אתה לא מתחת ל1.60 אז ההיתי אומר שאתה בתת משקל |
ציטוט:
|
מה אתם רוצים ממנו אתם לא יכולים לדעת איך הוא היה לפני 7 חודשים אולי הוא היה 10 קילו פחות
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ