|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() תעלה תמונה איך היית לפני השבעה חודשים האלה
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() הגובה שלי הוא 165 בערך.. אני נמוך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אם ככה, עדיין חסרה לך מאסה ויש לך לאיפה להתקדם, גם כי אתה על אחוז שומן מאוד נמוך, אבל באמת מגזימים פה, בגלל הגובה שלך שאתה יחסית נמוך(בתחום הזה זה דווקא יתרון), אז יחסית המשקל שלך לא נמוך כמו שאנשים עשו פה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() תודה גבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר מתחיל
|
![]() נראה טוב תעלה קצת במשקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() החזה שלך בפיגור מה שגורם לכולם לחשוב שאתה שחיף, הידיים שלך נראות גדולות וטובות ל7 חודשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
על מטר 65 ? אתה עושה צחוק... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בבון בבון, אבל לפניך
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() וואלה מסכים איתך שעדיף להראות חטוב כמוך מאשר החבר'ה "המאסיביים" פה.
אתם לא מאסיבים, אתם שמנים!! ואל תגידו שאתם מפתחים מאסת שריר ואחר כך עושים חיטוב ואז אתם נראים מאסיביים וחטובים. אתם לא!!! וואלה חוץ מSixPack לא ראיתי פה אף אחד שיש עליו מאסה רצינית והוא גם חטוב. כל מי שפה עם מאסת שריר רצינית הוא נראה פשוט שמן. אז חלאס לדבר שטויות, בטח לא עם תוצאות כמו שלכם. לעניינך, אתה באמת צריך לאכול יותר. תאכל יותר ממה שאתה מוציא, אבל לא הרבה יותר!! הייתי כמוך והיום אני לא [בלשון המעטה]. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
מנהל הפורום
|
![]()
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 11-08-09 בשעה 10:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
מנהל הפורום
|
![]() תודה
![]() אני יודע...
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#56 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
הוא אשכרה מעלה לי תמונות כמו אלו למעלה במטרה להשתיק אותי .. ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הבנת את הציניות..
כאילו ישר אתם פוסלים..אין ספק שהוא צריך מאסה..יש לו גוף רזה אבל גם לא מכוער
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 11-08-09 בשעה 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש לי בעיה עם אנשים שמדברים ומדברים אבל אין שום תוצאות. כל אחד פה משחק אותה כאילו הוא מבין משהו, אבל איפה התוצאות??? אם אין לכם הוכחות מאחורי הדיבורים שלכם, אז חלאס לדבר. כל אחד ששוקל 90 קילו חושב שהוא משהו, זה עוד לפני שאני מדבר על החבר'ה הרזים פה שבכלל מעבירים ביקורת על אחרים. חבר'ה, אם קראתם כמה מאמרים ואתם מתאמנים כמה חודשים זה לא אומר שאתם מבינים משהו! כשתראו תוצאות, ותוצאות רציניות לא של בן אדם ששוקל 90 קילו 15+ אחוזי שומן - רק אז תעבירו ביקורת. ולגבי ה"מייקל לואיס" - אני מנסה להיות מייקל לואיס? מזמן עברתי את הרמה הזאת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
זו תקנה שיצאה עם הספר הדרכה "להעברת הביקורת הנכונה תחת תוצאות אמיתיות"? זה פורום , יש פה ילדים שלא שוקלים חצי ממך שיש להם ידע ועצות וטיפים הרבה יותר יעילים וחכמים לתת משימפנזה כמוך... תחזור לאונן על עצמך במראה או משהו... ושתחכים תכתוב ..
![]() |