|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המספרים נאמרו על-מנת להדגיש שאפשר השיג תוצאות גם מ-abc.... וטוב שלא כל בן-אדם שני שם בחתימה את המישקלים שהוא עושה!
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כי את המשקלים האלה עשיתי בחורף על תוכנית אימונים כח (1-6 חזרות) היום אני לא בכושר הזה וסתם ככה להיכנס משקל כזה בלי אימון הכנה זה דפוק וסכנה לפציעות..... חרטטן אני לא אומר לך תבוא ותשאל אנשים... זה לא מכון פג אקטיב או איזה גיי פלייס... זה מכון שאנשים באים ת'כלס רק לעשות ברזלים....ו אימרה "אין סרטון- אתה חרטטן " בוא תגיד לי בפנים.... ולא סתם בגלל שהחלטת ליכתוב את זה פה בפורום.... ואתה מצלם כל תרגיל ותרגיל שאתה מבצע?!
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אל תיהיה גד"שניק ... שאומר שהוא עושה מיליטרי 52 קילו ואז לא מעלה סרטון ואנחנו נראה סרטון עוד 8 חודשים , כאשר זה יהיה אמיתי...
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ההבדל ביני לבינך הוא שאני לא מחרטט, אם אני אגיד שאני עושה משקל כזה מכובד אני אבוא ואראה סרטון. זה נחמד להגיד אני מרים 260 אוליי כמה ילדים פה יקנו את זה... חחח ואהבתי את מה שכתבת במודגש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה... פשוט אני לא בתקופה של אימונים כאלה עכשיו... (בחיטוב) ולגרום לעצמי פציעות בגלל כמה ילדים חושבים שהם יגידו לי חרטטן, אז אני לא עשיתי את זה? אני יודע שעשיתי את זה נקודה.... לא מאמינים שיבואו וישמעו מאנשים... ועל הדרך יראו מכון אמיתי של מתאמנים!
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
לאנשים שמגיעים למשקלים האלה יש מנטליות אחרת לגמרי ממה שאתה מראה פה אם זה היה נכון לא היית אומר עוד מילה מאז שאמרו לך שאתה משקר תעשה טובה תפסיק לעשות לעצמך בושות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בטח בטח,
עזוב 260 אם אתה בחיטוב אתה בטוח מסוגל ל200 ק"ג סקוואט, מעניין לראות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה המסקנות שאתה מסיק... כנראה אתה ילד....קפוץ לבת-ים ותשמע אנשים.... אין טעם לויכוח פה בפורום.... הרי אין מה שאני אגיד כאן שישכנע אותך....
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה הפחד שלך לבוא?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() למה נראה לך שמישהו יבוא עד לבת ים בשביל לשאול אנשים אם אתה עושה משקל x בתרגיל y ?!?!??!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא?! הרי ביטחון שלו כל-כך גדול והוא בטוח שאני חרטטן אז שיבוא.... ואם אני משקר ....עליי אני אומר פה מול כולם.... 500ש''ח שלו..... לא מחרטט לא כלום רק שיבוא...
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא ..... אתה אמרת עליי משהו ...עכשיו אתה תעמוד מאחורי המילה שלך , רק תבוא.... או שאתה פוחד שאתה חרטטן?
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() רוטשילד 32 בת-ים תבוא.....אם למישהו יש משהו לומר שיבוא.... יום טוב לכולם!
![]()
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]()