|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מגיע לכשל אני התכוונתי שאני בחזרה האחרונה לא יכול להגיע לעוד אחת
אבל אני מגיע לכמות של 15 חזרות |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
111111 |
|
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה:
האמת שאני לא יודע לכמה כל משקולות שווה אבל אני מעריך שכל אחת זה 10 קילו בערך אני עובד במכונות: פרפר = משקולות 4 אני מעריך שזה 40-45 קילו חתירה עם מוט רחב = 20-25 קילו (אני די חלש בגב אני מנסה להשתפר בקטע הזה) בשכיבה לכופף ברכיים = 40-45 קילו ישור ברכיים בישיבה = 30-35 קילו |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל עם מוט ריק
כל אימון תוסיף 2.5 ק"ג (1.25 כל צד) בדדליפט/סקווט אתה יכול להוסיף 5 (2.5 בכל צד) תוך חודש כבר תתחיל לעבוד (עם משקלים גבוהים בשבילך יחסית) חשוב שתצלם את עצמך ותעלה לפורום כדי שיתקנו אותך חבל לעבוד חודש בטכניקה לא נכונה ולהתחיל הכל מהתחלה |
![]() |
![]() |
#106 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
מנוחה בין הסטים של הסקוואט זה בערך 2-3 דקות ובלחיצות בערך 2 כל התרגילים המבודדים זה בערך דקה. |
|
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הבעיה היחידה שלי זה שאני מפחד ליפול יחד עם המוט בסקוואט
אין לי ספוטר שיעזור לי כי אני מתאמן בבנין שלי יש פה חדר כושר ענקי עם ממלא מכשירים אבל אין סקוואט בכלוב... למרות שבסדר אני יצליח לבד.. אז אתה אומר כדי לגדול להתחיל לעבוד ss ועם המשקלים שאתה אומר פה? ולהוסיף ל bent over row 2.5 ק"ג? |
![]() |
![]() |
#108 |
Fat bastard
|
![]() אני מסתכל במשך 6 עמודים כבר ורואה כל הזמן אנשים מדברים על ss ואיך שזה הכי טוב והכי ככה והכי ככה.. יא אללה שלכם מה כולכם נהייתם חסידי ריפטו? אפשר לחשוב שהאדם המציא את הגלגל.. באמת כבודו במקומו מונח הבנאדם בעל ידע אדיר ובעל שם דבר בעולם הזה, אבל בחייאת עשיתם מהתוכנית הזאת אלוהים, זה סתם נמאס.
אני מסכים שלחלק מהאנשים fbw יהיה מאוד יעיל אבל כבר השתגעתי מהss הזה שלכם כל הודעה שנייה ss ss ss סתם פורק עצבים. הרי אם זה היה כזה פיסגת האנבוליות, 90% מהעולם היו עובדים בשיטה הזאת.. |
![]() |
![]() |
#109 |
חבר פעיל
|
![]() כן
ותמצא שותף להתאמן איתו כי גם בסקווט וגם בבנץ' אתה צריך בסקווט כדי שישמור עליך אם אתה נתקע למטה ולהוציא ולהחזיר את המוט ובבנץ' הכדי להוציא לך את המוט לגבי הבנץ אני אביא לך סרטון איך ללחוץ, זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה http://www.youtube.com/watch?v=Dh3t6...layer_embedded http://www.youtube.com/watch?v=vUcjOIZc80c |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי ואחי חובה שותף?
אני ינסה למצוא יש לי שכן שמתאמן איתי אבל לא תמיד מגיע איתי באותם השעות.. בכל מקרה מה שצריך לקרות יקרה אם אלוהים רוצה שאני יפגע אז אין לי איך למנוע את זה חחח בקיצור גם לבנץ' אני מוסיף 2.5? אבל למה דווקא לתרגילים שיהרגו אותי להוסיף 5 קילו? חחח עוד דבר ניסיתי לעשות גם בנץ' פרס היום עם מוט ריק והלך לי טוב נראלי שבאמת ss יכול לעזור לי... ואיך ה fbw שלי עד עכשיו? די גדלתי איתה אחי... סורי על החפירה מגיע לך צל"ש אין הרבה אנשים טובים כמוך ותודה על הסרטון! אם יש משהו שאני יכול להחזיר לך בתמורה תגיד.. שאלה קטנה: מה מסובך כל כך בבנץ' פרס? o.O |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() החום התלאביבי עושה את שלו
הא יניב .? |
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם כי הרגליים שלך מאוד חזקות והם יכולות להרים כבד... לכן בסקווט ובדדליפט אתה מתקדם מהר בנץ' לא מסובך פשוט רוב האוכלוסיה "dont know how to fuckin bench" כמו שדייב טייט אומר בסרטון |
|
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי moo
אתה אומר יום ראשון להתחיל עם זה? ואני צריך לעשות סטים של חימום? אם כן איך? הרי הסטים שלי מתחילים ממוט ריק |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() אז אין לך חימום במוט ריק
רק סיבובי ידיים לחמם את המפרקים קצת |
![]() |
![]() |
#118 |
חבר פעיל
|