|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
שלום
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() להשמין ולעלות במסה זה לא בדיוק אותו דבר. אנחנו פה לא במטרה להיות שמנים גבר, אנחנו עולים במסה, שזה אומר בשריר ובשומן ואז עושים חיטוב ונפתרים מהשומן המיותר ובסוף נראים מסיביים וחטובים בו זמנית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ילד.. אל תבוא ללמד גדולים ממך .. התגובות שלך הם תגובות חודרניות מישו' שלא הייתי מעיז להיתאמן בגיל כל כך צעיר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
בכלל אבל .. לא כאילו שיש עלייך מסה נחמדה אין עלייך מסה כלל . 56 קילו זה לא להיות מחוטב וסבבה , זה להיות עצמות . אם אתה לא רוצה להתאמץ, ואתה מתרץ לעצמך שיהיה לך סבבה ב 60 קילו . שיהיה לך לבריאות ... אבל זה לא הפורום הנכון . תכנס ל -fxp.co.il
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שתגיד,אז מה אם הוא 56 קילו,זאת הגנטיקה שלו,הוא בטח נמוך. אני לא אמרתי שזה השיג מזהיר ל7 חודשים אבל זה לא השיג גרוע. יש שלו פרופורציות מצוינות לדעתי. אין לי ספק שהוא צריך להעלות עוד הרבה מאסה אבל בכל זאת אתה לא יכול להגיד שלא רואים שהוא מתאמן. אם אתה אומר את זה כנראה אתה לא זוכר איך נראה אחד לא מתאמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך בסיס טוב להתחלה ואתה נורא מחוטב, אם הבנתי נכון ואתה 56 קילו, אז תתחיל מאסה ומהר, יותר טוב תעבור לגור בתוך המקרר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בבון בבון, אבל לפניך
![]() |
![]() |
#10 |