|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה בערך שוקל מוט ריק?
נראלי 10 קילו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() בין 16 ל22 תלוי באורך בעיקרון מוט אולימפי שוקל 20-21 ק"ג..
תשאל כבר תמדריך בחדר כושר הוא יגיד לך כי זה משתנה ממוט למוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה אומר להתחיל עכשיו?
יש דרך להשתפר בסקוואט? זה די קשה.. או שפשוט לתרגל ולאט לאט לעלות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מה זאת אומרת יש דרך להשתפר בסקאווט? אתה יכול להעלות סירטון של הסקאווט שלך לפורום (אם יש לך פלאפון עם מצלמה) ולקבל ביקורת עליו.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח צודק שאלה טיפשית..
וכן יש לי מצלמת וידאו אני יעלה ביום ראשון כי היום כבר התאמנתי.. למרות שסקוואט עם מוט אני מרגיש שאני נופל יחד עם המוט כי למשל ניסיתי היום סתם לעשות את הפעולה של הסקוואט בבית עם המשקל גוף בלי משקולות והאמת שהיה טיפה קשה.. אני מקווה להשתפר בזה לפחות התקדמתי בזה שאני מצליח לעשות דדליפט עם מוט.. לאט לאט הוא יתמלא |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי עם ריק רק כדי לראות איך אני מתמודד עם זה לא רציתי להוסיף משקל כדי לא לפגוע לי באימון
בדדליפט אני מאמין שאני יכול יותר היה לי קל עם המוט הריק סקוואט עוד לא ניסיתי ככה שאני לא יודע איך להגיד לך אבל אני מאמין שזה יהיה לי יותר קשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יודע מה..?עזוב שטיות..תעשה SS לא משנה מה תתחיל בכל התרגילים עם מוט ריק,תבנט אובר אתה יכול להחליף למתח,אפילו עם אתה עושה 3-4 חזרות בכל סט זה גם בסדר.
תרשום כל אימון את המשקלים בnotepad ועוד חודש תפתח פוסט עם המשקל שהתחלת ועם המשקל שהגעת אליו ,אבל התוכנית עצמה לא תעבוד עם לא תעלה לפחות ק"ג-2 בחודש.. והכי חשוב,עם אתה נתקע תעשה דילואד[תוריד 10% מהמשקל שאתה בוא ושוב תתחיל],עם אתה מגיע ממש מהר לדילואד אחרי שבוע -שבועיים כנראה שאתה עוד לא מוכן לתוכנית/אתה לא אוכל כמו שצריך. ישר כוח מלמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוי כמה שאני מודה לך..
כן ירבו כמוך אני יקח לתשומת ליבי מה שאתה אומר וינסה ליישם זאת אני באמת רוצה לעלות במשקל אתה לא יודע כמה אחי נפתרתי מהדפקה שהייתה לי זהו זה! *10% להוריד מהמשקל למשל אני מרים לדוגמא 100 קילו להוריד ל-10 קילו? (הבנתי נכון?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הסדר שאתה אמור להגיע בוא לדילואדים 1.מילטרי פרס 2.בנ'צ פרס 3.סקוואט 4.דדליפט מתח לא נהוג לעשות דילואדים. ברגע שהגעת ל3 דילואדים במילטרי ובבנצ' קרוב לוודאי שמיצית את התוכנית. הכי חשוב תתחיל ממוט ריק. ותגיד כמה חזרות אתה עושה במתח ל3סטים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אין לי מושג לא עשיתי הרבה זמן מתח ואני מאמין שזה די קשה לי למרות שאני עובד עכשיו חזק על הגב.. עם חתירה במוט רחב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי..
אני עושה חתירה במוט רחב איך אני יסביר את זה.. אבל זה אותה תנועה בדיוק פשוט שאני עושה את זה אני יושב אני מרים 20 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בכל מקרה בנט-אובר רואו זה תרגיל שדורש טכניקה מאוד גבוהה,לכן אני ממליץ לך לעשות מתח..ועם אתה עושה נניח 3 חזרות מתח ל3סטים אז גם תוריד חזרה ולעט לעט תעלה אל תתחיל במתח מהמקסימום..כמו שאמרתי ההתקדמות היא פרוגריסיבית ובהתחלה העצימות של האימון צריכה להיות נמוכה ככה שאסור לתת למתח לפגוע לך בהתאוששות ולכן גם אותו תתחיל בעצימות לא גבוהה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ראיתי איך מבצעים את הבנט אובר רואו
אני יודע שעומדים בכיפוף כזה ומרימים את המוט זה בדיוק אותה תנועה שאני עושה רק בישיבה... חבל שאין לי איך להראות לך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() איך שבאלך...זה לבחירתך אחד מהם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי נאי ינסה גם מתח נראה מה יותר הולך...
ופשוט התנועה מתבצעת בחתירה עם מוט רחב שאתה מושך את המוט אלייך |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() איך אפשר לשלב בנט אובר אחרי סקוואט כבד?...
כמה שניסיתי אני פשוט לא מצליח לעמוד, לעבור למתח עם משקל עליך נשמע האופציה הכי טובה....
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקושי מתח רגיל אני מצליח למרות שאני עושה איזה 3 לאט לאט אני יוסיף משקל... היום באימון שלי יצאתי חצי מת העלתי משקלים והרגשתי שאני באמת עובד חזק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק עכשיו ראיתי את הנתונים שלך...
![]() |
![]() |