![]() |
הגיע הזמן לשדרג את תוכנית האימונים שלי ובשביל זה אני צריך אותכם
טוב אז ככה בגלל שרובכם יודעים פה את מצבי עבדתי חודשיים בתוכנית fbw בתוכנית למתחילים ככה היא נראית:
סט חימום לכתפיים 20 חזרות סט 1 הרמת ידיים למעלה עם משקולות 3x15 חתירה עם מוט רחב 3x15 פרפר 3x15 ישור ברכים בישיבה 3x15 בשכיבה לכופף ברכיים 3x15 יד האחורית בעמידה (מרפקים צמודים) 3x15 פטישים 3x15 בטן בשיפוע שלילי 3x15 בשכיבה על הבטן להרים פלג גוף עליון 3x10 עכשיו זה היה התוכנית שלי למתחילים גדלתי איתה אבל הגיע הזמן לשלב את כל התריגלים המורכבים דדליפט,סקוואט וכל השאר אשמח אם תעזרו לי לבנות תוכנית אימונים אבל אני מדגיש שעדיין תהיה fbw תודה. |
מישהו?
|
אתה רוצה שאנחנו נבנה לך ?
|
התכוונתי שתנסו לעזור לי לבנות תוכנית אני מאוד מאוד אשמח אם אתה תוכל לעזור לי באמת...
הלוואי ואחד כמוך היה מוכן לעזור לי לבנות תוכנית אימונים(פליזז אם תוכל לעזור לי אני יברך אותך חחח) |
תעשה ss או 5x5
|
לא כדאי fbw?
ואם אפשר קצת מידע על שתי סוגי התוכניות האלה תודה. |
מידע תחפש באתר יש מדריכים מפורטים בעברית..
ו5x5 או ss זה סוג של fbw |
אוקיי.. אני ילך לקרוא..
יש מצב אחי אתה עוזר לי לבנות את ה fbw בנתיים? |
מישהו? =\
|
תגדיר את המילה "עוזר לבנות". מה הכוונה בזה. שאנחנו נבוא אליך למסן ונהיה המאמנים האישיים שלך? לא נראה לי שמישהו יסכים. במילה אחת, ss.
|
מי אמר להיות מאמן אישי הרי כמו שפה תמיד מעלים תוכניות אימונים ואתם תמיד מתקנים לאחרים אז רציתי אותו דבר שתעזרו לי ככה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
http://www.ironaddicts.com/forums/showthread.php?t=8050
תתחילו לעשות כבר את התכנית הזאת כבר ינעל דודה שלכם! אני לא מכיר אחד שעשה ולא יתפתח ממנה |
ציטוט:
|
ציטוט:
ביזבוז של זמן לטעמי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה גם, שהתוכנית פונה למתחילים. למה שמתחיל יעשה סקוואט פעם ב4 אימונים = פעם ב9 ימים ? |
ציטוט:
למה שלא יעשה כל יום? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ