|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שכתוב אבל : http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26841
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמין שאני לא יעבוד מספיק כבד ביחס לאחרים.. כי די קשה לי בגלל שאני רזה מדי... אבל אני חושב שאני יעבוד מספיק כבד בשבילי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מה קשור אם אתה רזה או לא? הכל יחסי. כל עוד אתה מרגיש שכל סט זה גיניהום (מבחינת מאמץ), זה אומר שאתה בדרך הנכונה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה מוסיף משקל גם אם תתחיל עם מוט ריק אחרי כמה שבועות הוא יתמלא... עם התוכנית חייבים לאכול הרבה אם אתה לא עולה במשקל גוף אתה לא תתקדם אם קשה לך לאכול תקנה גיינר טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה מה שכתוב בתוכנית אימונים באתר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gay lord
|
![]() סהר ss זה ab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() זה לא ab בגלל שבכל אימון אתה עובד על אותן קבוצות שרירים פשוט בתרגילים שונים.
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() Melmaed ,כמה הבנצ' הסקוואט והמילטרי שלך?עם אתה עושה לחיצת כתפיים במשקולות תביא כמה אתה עושה במשקולות
אני לא שואל סתם כי לא כל אחד יכול לעשות איתה חייב להתחיל עם משקלים פרופורציינלים כי גם ככה אתה חייב להוריד 10% מהמשקלים בשביל להתחיל איתה ובמידה ואתה עובד עם מוט ריק אין טעם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לירון העלתי לפה את התוכנית שלי וראית שאין שם בנצ' ואין סקוואט ואין מילטרי כי זה היה תוכנית למתחילים רק להתחלה
אבל בפרפר אני עושה בערך 40-45 קילו זה על המשקולות הרביעית במכון וכל משקולות זה בערך 10 קילו ישור ברכיים בישיבה 35 קילו כפיפת ברכיים בשכיבה 40-45 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אז בפעם הבאה שאתה הולך למכון[אל תלך היום זה תשעה באב] תעשה סקווואט,לחיצת חזה במוט,מילטרי פריס..5-6 חזרות..3 סטים..ותעשה בעצימות 80-90%,כדי לבדוק כמה אתה עושה..עם אתה לא עושה לפחות 35 בסקוואט ובלחיצת חזה לפחות 30 אני לא רואה טעם לעשות את התוכנית..למרות שזה מאוד נתון לוויכוח כי יש כאלה שיגידו שיש טעם אבל במקרה כזה אתה סתם תגיע להמון דילואדים ותפסיק אותה מהר מידי...ובגלל זה היתי ממליץ במצב כזה לעבוד במורכבים ב6 חזרות וכשאתה מגיע למשקלים סבירים להתחיל את התוכנית.
וזה ממש לא מעניין כמה אתה עושה בפרפר ישור ברכיים וכפיפת ברכיים..וישור ברכיים זה לחיצת רגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שמע,יש מתאמנים שרק נכנסים למכון ומסוגלים לעשות 40 בנצ' ו40 סקוואט
מלמד עושה את התרגילים האלה עם מוט ריק פחות או יותר,וצריך להוריד מהמשקל שעושים שמתחילים עם התוכנית,ולא אין מה להוריד,אז לא תהיה התקדמות פרוגרסיבית והוא יגיע ליותר מדי דילואדים על ההתחלה..אתה מבין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מה זאת אומרת לעבוד במורכבים 6 חזרות? בא לך לתקן לי את התוכנית אימונים שלי?
חוץ מזה היום שהייתי במכון אמרתי אני חייב לעשות דדליפט ועשיתי עם מוט ריק והצלחתי למרות שהיה יחסית קל אבל לא הוספתי משקל כדי לא לפגוע בהמשך האימון שלי.. אימון הבא אני ינסה לעשות סקוואט |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה לתקן עד שאני לא ידע את משקלי העבודה בדדליפט סקוואט מילטרי ובנצ' והמשקלי מקסימום ל5-6 חזרות.
אני יוכל לעזור עם אני ידע שהמשקלים נמוכים יחסית..עם אני ידע שהמשקלים שלך סבירים אני פשוט יגיד לך לעשות ss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני ידע מה המקסימום שאני יכול להרים ב5-6 חזרות?
ורק של התריגלים האלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט לעבוד בעצימות הכי גבוהה שתוכל..אתה מתחיל סט לדוגמא בבנצ' פרס שם 2.5 כל צד אתה רואה שזה קל מוסיף..בקיצור כמו שאמרתי עם אתה דוחק 30 ל8 חזרות ללא קושי רציני ו35-40 בסקוואט ל6-8 חזרות אתה יכול לעשות ss ...דדליפט זה לא כזה משנה כי אתה בכל מקרה תתקדם בוא מהר ..מילטרי זה גם לא כזה משנה כבר אבל לא משנה מה תתחיל ממוט ריק במילטרי ..
וכן רק של התרגילים האלה ותביא גם תנתונים שלך מלמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באמת ניראה לך הגיוני לתת ליד בן 14 לעשות rm1 בסקוואט ובדדליפט שהוא אפילו לא עשה אותם בחיים? מה אתה רוצה שיגמור בבית חולים במקרה הטוב עם פריצת דיסק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() מסכים, מתאמן מתחיל בכלל לא אמור לבדוק את המשקלי מקסימום שלו.