|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה ? מה קשור שאתה מכניס את המשקל ? לאחד אחר משקל אחר יהיה אותו מאמץ, אין שום משמעות למספר הסופי אם אתה משווה בין שני אנשים עם כוח שונה אם אתה מחשב ככה
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() להשוות למה?
למשל לדוגמא פרפר: 15*3*40=1800 מה אני עושה עם זה? אני מעריך מאוד מאוד את זה שאתה עוזר לי ומתנצל אם אני משגע אותך אבל אתה בנתיים מעשיר לי את הידע |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני למשל עובד
בשלב העצימות בנפח של 3735 210 ק"ג *3*3 1890 80 3*3 720 125 3*3 1125 בשלב הנפח בנפח של 8625 185 5*5 4625 60 5*5 1500 100 5*5 2500 שים לב שבשלב העצימות אני יורד בנפח ביותר מחצי התרגילים זה דדליפט,פרס,מתח עם משקל |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי אחי...
אז רגע אתה אומר להתחיל ss? מהלינק שהבאת לי? אבל יש לי שאלה נגיד שאני עושה את התוכנית ss מאיזה משקל להתחיל את התרגילים? |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אתה עובד חזרות משקלים וסטים ב
דדליפט סקווט מלא (לא רבע סקווט כמו כל הפורום פה) בנץ' פרס/לחיצת כתפיים מתח בנט אובר |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור לבנתיים ב fbw שלי העצימות שלי היא די גבוה אפשר להגיד כי אני כמעט ומגיע לכשל והנפח הוא קטן ככה זה צריך להיות?
נפח של 3x15 |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() Moo שום תרגיל ממה שהזכרת אני לא עושה אתה יכול לראות את התוכנית אימונים שלי בפורום אימונים שביקשתי עצות ככה התחלתי ואני עד היום איתה האמת שגדלתי איתה קצת כי אני עדיין מתחיל אבל המאמן שלי אמר לי שהוא רוצה לשנות לי את התוכנית אימונים אבל הוא רוצה שאני קודם יעלה במשקל...
אם תרצה אני יכול להגיד לך את המשקלים שאני עושה בתרגילים אחרים שעובדים על אותם שרירים שהזכרת זה יעזור? |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
111111 |
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מגיע לכשל אני התכוונתי שאני בחזרה האחרונה לא יכול להגיע לעוד אחת
אבל אני מגיע לכמות של 15 חזרות |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה:
האמת שאני לא יודע לכמה כל משקולות שווה אבל אני מעריך שכל אחת זה 10 קילו בערך אני עובד במכונות: פרפר = משקולות 4 אני מעריך שזה 40-45 קילו חתירה עם מוט רחב = 20-25 קילו (אני די חלש בגב אני מנסה להשתפר בקטע הזה) בשכיבה לכופף ברכיים = 40-45 קילו ישור ברכיים בישיבה = 30-35 קילו |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל עם מוט ריק
כל אימון תוסיף 2.5 ק"ג (1.25 כל צד) בדדליפט/סקווט אתה יכול להוסיף 5 (2.5 בכל צד) תוך חודש כבר תתחיל לעבוד (עם משקלים גבוהים בשבילך יחסית) חשוב שתצלם את עצמך ותעלה לפורום כדי שיתקנו אותך חבל לעבוד חודש בטכניקה לא נכונה ולהתחיל הכל מהתחלה |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הבעיה היחידה שלי זה שאני מפחד ליפול יחד עם המוט בסקוואט
אין לי ספוטר שיעזור לי כי אני מתאמן בבנין שלי יש פה חדר כושר ענקי עם ממלא מכשירים אבל אין סקוואט בכלוב... למרות שבסדר אני יצליח לבד.. אז אתה אומר כדי לגדול להתחיל לעבוד ss ועם המשקלים שאתה אומר פה? ולהוסיף ל bent over row 2.5 ק"ג? |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כן
ותמצא שותף להתאמן איתו כי גם בסקווט וגם בבנץ' אתה צריך בסקווט כדי שישמור עליך אם אתה נתקע למטה ולהוציא ולהחזיר את המוט ובבנץ' הכדי להוציא לך את המוט לגבי הבנץ אני אביא לך סרטון איך ללחוץ, זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה http://www.youtube.com/watch?v=Dh3t6...layer_embedded http://www.youtube.com/watch?v=vUcjOIZc80c |
![]() |
![]() |
#17 |
Fat bastard
|
![]() אני מסתכל במשך 6 עמודים כבר ורואה כל הזמן אנשים מדברים על ss ואיך שזה הכי טוב והכי ככה והכי ככה.. יא אללה שלכם מה כולכם נהייתם חסידי ריפטו? אפשר לחשוב שהאדם המציא את הגלגל.. באמת כבודו במקומו מונח הבנאדם בעל ידע אדיר ובעל שם דבר בעולם הזה, אבל בחייאת עשיתם מהתוכנית הזאת אלוהים, זה סתם נמאס.
אני מסכים שלחלק מהאנשים fbw יהיה מאוד יעיל אבל כבר השתגעתי מהss הזה שלכם כל הודעה שנייה ss ss ss סתם פורק עצבים. הרי אם זה היה כזה פיסגת האנבוליות, 90% מהעולם היו עובדים בשיטה הזאת.. |
![]() |
![]() |
#18 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אתה מתבלבל. אם היה כתוב על זה בflex magazine, אז תשעים אחוז מהעולם היו עובדים בשיטה הזאת.
#19 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
![]() שוב.. לא פסלתי את זה לחלוטין ועשינו על זה כבר דיון של איזה 700 עמודים, יש אנשים שזה ייתן להם פוש רציני.. אבל בחייאת תראו מה עשיתם מזה פה בפורום כל הפוסטים זה רק SS.. קצת מוזר שהעלתם את התוכנית הזאת למעמד של סופר תוכנית אנבולית |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |