|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
תאמת אתם זן נכחד, מה ההיתי נותן למאמן שידע מה זה סקוואט ,דדליפט פאור קלין, ויוכל לעזור לי איתם, לא יצא לי עדין לעבוד עם מדריך שמבין , אבל ברור שיש מן התם פשוט צריך לחפש אותם. (לא שאני אבל כשבעל המכון אומר לך תעשה סקוואט במכונה זה אותו דבר כמו חופשי (אז כאילו מה מלדמים אותו כשהוא לומד על זה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
זה איש עסקים לכל דבר והוא ממש לא חייב לבוא מהתחום שלא לדבר על להיות מוסמך נכון אולי זן נכחד אבל זה מספיק כדי לא להכליל ולתת "כל ברזל" טיפשי שכזה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו בוא תראה איזה תוכנית המאמן אצלנו נתן לחבר שנרשם לחדר כושר לחיצת חזה מכונה-3x20 חתירה מכונה-3x20 לחיצת רגליים מכונה-3x20 כפיפות בטן-3x20 וזה כל התוכנית עכשיו תגיד לי אתה לא צריך לקבור את המאמן הזה?
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעייה היא בהכשרה לא במדריכים עצמם
מתרכזים בעיקר באימון מתחילים זה לגיטימי לתת למתאמן מתחיל תכנית "היכריות חדר כושר" שבנויה ממכשירים ו3x12 זה יותר קטע של להכניס בן אדם לא מתאמן למנטליות של חדר כושר ולגרום לו להרגיש בנוח אם הסביבה הבעיה היא שכשעובר החודש-חודשיים האלה, הרבה מאמנים פשוט לא יודעים איך להמשיך משם אז אנשים נשארים תקועים אם אותם תכניות "היכרות" חצי שנה ומעבר או תכניות דומות שלא מתאימות לאף אחד שמתאמן מעבר לחודשיים. חוץ מזה שוינגייט מלמדים לפי עקרונות weider שזה כבר שם את וינגייט בקטגורית בית ספר ליצנים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מדבר על מתחילים אלא יותר על אלו שהולכים כמה חודשים, חצי שנה...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() וגם אז יש סייגים...לא על כולם אני יכול לקחת אחריות שיעשו דדליפט וסקוואט בלי השגחה צמודה שלי[אל תשכח גם שאני בתור מדריך כפוף למנהל שלא תמיד מסכים]
|
![]() |
![]() |