|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() התכוונתי לאירובי באינטרוולים , עשיתי בעיקר shadow boxing עם קומבינציות גאינטרוולים ועבודת רגליים מסביב כמנוחה , זה מאוד קשה בהתחשב שהשתמשתי במלוא הכוח לכל "אגרוף" בטכניקה דיי טובה + full body squats ועוד משהו עם החלק גוך עליון לעוד איזה 10 דקות כ"אינטרול אחד" שונה
החלק הראשון כלל ככה 10 סטים של לחיצות בעמידת ראש בטווח מלא (5 חזרות) מצד לצד לכשלון אחרי זה בנט פרס 9 סטים גם 50 חזרות כל יד אחרי זה מקבילים עם 30 קילו עלי 50 חזרות X 10 דיי קרוב לכשלון ופלאנטש פושאפז סתם סט דיי הייתי גמור הייתי יכול לעשות הרבה יור מזה מקבילים אבל הטרייספס והכתף קדמית מתו לגמריי חוץ מזה שעוד עשיתי הרבה פלאנטש פושאפז באימון מאתמול ( לא פלאנטש מלא אלא קל יותר) אחרי זה עליות למתח עם 5 קילו 5X10 דיי קל אני יכול לעשות ככה 18 עם המשקל הזה אבל לא עשיתי הרבה הפסקות בין הסטים ואחרי זה החלק השני ... שבמהלכו נדפק לי הפקטרוליס הימני. אני מפחד שזה יתפתח לקרע אז אי לא יעבוד חזה מחר .. בגדול מין sled dragging עם הידיים בלבד שזה ממש ממש ממש קשה מנטלית 90מטר אחרי זה האגרוף צל שזה שוב מאוד קשה זה לא סתם אגרופים באוויר אלא בכל הכוח והמהירות + עבודת רגליים עם סנאפ רציני ואחרי זה סקווטים עם כל הגוף ככה 5 דק' (סקווטים שהידיים עוזרות ) +איזה 10 סטים של פלאנטש פושאפז סתם במהלך היום .. המטרה של האימון היא בעצם לראות מה זה יעשה לגוף שלי , כי אימונים רגילים כבר לא דורשים מנוחה מעבר ל24 שעות או פחות