![]() |
אימון כל הגוף 4 פעמים
איך אימון של כל הגוף 4 פעמים בשבוע נשמע לכם ?
זאת אומרת יום אימון יום לא כך שיוצא שבין כל אימון יש מנוחה של 48 שעות. התכנית היא לחיטוב ולכן היא תיהיה באינטנסיביות מתאימה .. נשמע טוב ? |
כן זה בסדר. אתה יכול גם לעבוד 3 פעמים בשבוע בימים קבועים, אבל זה לא כ"כ קריטי, העיקר שתשמור על 48 שעות מנוחה ותדאג שנפח האימון יהיה נמוך מאוד.
|
מה שחשוב זה שתיתן לגוף את זמן המנוחה שהוא צריך אתה יכול ביום הרבעי לעשות אירובי ואז זה פחות יתנגש לך אם המשקולות
|
תודה על התגובות בעיקרון אני תכננתי לעשות ריצות לשיפור כושר ולסייע בחיטוב
בשלושת הימים שאני לא עושה בהם אימון נראה איך ילך .. בכל מקרה מבחינת האינטנסיביות של האימון 3-4 לקטן 6-8 לשריר גדול הולך ? |
ציטוט:
ואינטנסיביות האימון לא נקבעת ע"פ כמות הסטים, אלא ע"פ משקלי העבודה. |
זה בסדר ,
אני עכשיו עשיתי אימון Fbw במשך 3 שעות אחרי אימון Fbw שעשיתי אתמול במשך גם 3 שעות אחרי אימון Fbw של חצי שעה שלשום הכל במשקלים כבדים של עד 8 חזרות לכשלון + סוג של Hiit וככה אני מתאמן כבר מאוד הרבה זמן למי שיגיד לי לחכות שבוע עם אימונים כאלה ולראות מה קורה כמו פעם קודמת שהעלתי את הנושא :\ ואני חיי וגם עולה במשקלי עבודה(אני במין חיטוב עכשיו אז אני לא עולה הרבה במאסה רק בכתפיים חזה עליון וטרייספס) |
ציטוט:
אתה יכול לכתוב בערך את תוכנית האימון שלך? איזה תרגילים, סטים וכו'. |
ציטוט:
בכל מקרה, האם התכוונת לHIT או HIIT? HIT - תכנית היפרטרופיה - High Intensity Training HIIT - תכנית אירובי - High Intensity Interval Training פופו. |
ציטוט:
|
התכוונתי לאירובי באינטרוולים , עשיתי בעיקר shadow boxing עם קומבינציות גאינטרוולים ועבודת רגליים מסביב כמנוחה , זה מאוד קשה בהתחשב שהשתמשתי במלוא הכוח לכל "אגרוף" בטכניקה דיי טובה + full body squats ועוד משהו עם החלק גוך עליון לעוד איזה 10 דקות כ"אינטרול אחד" שונה
החלק הראשון כלל ככה 10 סטים של לחיצות בעמידת ראש בטווח מלא (5 חזרות) מצד לצד לכשלון אחרי זה בנט פרס 9 סטים גם 50 חזרות כל יד אחרי זה מקבילים עם 30 קילו עלי 50 חזרות X 10 דיי קרוב לכשלון ופלאנטש פושאפז סתם סט דיי הייתי גמור הייתי יכול לעשות הרבה יור מזה מקבילים אבל הטרייספס והכתף קדמית מתו לגמריי חוץ מזה שעוד עשיתי הרבה פלאנטש פושאפז באימון מאתמול ( לא פלאנטש מלא אלא קל יותר) אחרי זה עליות למתח עם 5 קילו 5X10 דיי קל אני יכול לעשות ככה 18 עם המשקל הזה אבל לא עשיתי הרבה הפסקות בין הסטים ואחרי זה החלק השני ... שבמהלכו נדפק לי הפקטרוליס הימני. אני מפחד שזה יתפתח לקרע אז אי לא יעבוד חזה מחר .. בגדול מין sled dragging עם הידיים בלבד שזה ממש ממש ממש קשה מנטלית 90מטר אחרי זה האגרוף צל שזה שוב מאוד קשה זה לא סתם אגרופים באוויר אלא בכל הכוח והמהירות + עבודת רגליים עם סנאפ רציני ואחרי זה סקווטים עם כל הגוף ככה 5 דק' (סקווטים שהידיים עוזרות ) +איזה 10 סטים של פלאנטש פושאפז סתם במהלך היום .. המטרה של האימון היא בעצם לראות מה זה יעשה לגוף שלי , כי אימונים רגילים כבר לא דורשים מנוחה מעבר ל24 שעות או פחות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:
ציטוט:
אני ועוד איך מתאמנת עם משקולות, 5 קילו יד אחורית, וזה במקרה המשקל הכי נמוך שלי. שאר אימוני המשקולות חופשיות הוא מ-6 עד 12 ק"ג (וזה אחריי ירידה משמעותית במשקלים, כי התחלתי להפחיד את עצמי). אני עם זאת לא דורכת בשיעוריי עיצוב, לא מתקרבת לפיט-בול'ס, גומיות, אבזרים, ומשקוליות נייר וורודות. אה, ואני ממש, אבל ממש שונאת שיעורי אירובי. ספינינג בדם:sbb3: עכשיו תסתכל בתמונה שלי, ותגיד לי אם זו יד אחורית של 1.5 קילו, קשקשן. http://uploadplus.com/quickupload/166.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פשששש...
אחלה ליד לבחורה, לא רואים כזאת מסה יותר מידי... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ