|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רשום בפורום הרבה לפני האימונים. במה אני טועה לעזאזל? איך אתה יודע שאני טועה? ליצנות? דבר ראשון כבר הצלחתי לסיים סט עם 40 קילו דבר שני אני מתחיל,מי שישמע התחלת עם 200 קילו בבנץ'. אל תתפוס עלי תחת. ודרך אגב,אין לנו מוט אולימפי. המוט שלנו שוקל 12-10 קילו בערך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני בטוח שיש לכם במכון מוט אולימפי,בחיים שלי לא ראיתי מכון בלי מוט אולימפי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הינה התכנית אימונים שלי: חזה: בנץ' פרס 8*3 לחיצת חזה שיפוע עליון עם דאמלים 2*10 גב: פולי לחזה 2*10 חתירה צמוד: 3*10 רגלים: לצערי לא מאמן בגלל בעיות ברכים. קדמית: כפיפות מרפקים עם דאמבלים. 10*2 אחורית: לחיצה צרפיתית 10*2 כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה. (מילטרי לא יכול בגלל הברכים ושאר התרגילים בעבודה חופשית לא עושים לי טוב בגב.) 10*2 בטן: 12*3 עם משקל מאוחרי הראש. כמו שאתה רואה 5 סטים שריר גדול ו2 לקטן. אני שוקל להוסיף עוד סט לשריר קטן אולי. ואין לנו מוט אולימפי,אתה יכול לבוא לבודי שופ בטבריה ולבדוק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() אני בטוח שמה שיש לך,זה לא רציני ואתה עדיין יכול לאמן תרגלים. אלה עם אתה רוצה רגלי תרנגול אז בחירה שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חסר לי סחוס בברכים,אני לוקח כדורים ועוד חודש וחצי אני אמור להבריא. זה לא תירוץ,תאמין לי שהייתי רוצה לאמן אותם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() צח אני חושב שאם אני עושה את הבנץ' תרגיל ראשון אני לא לוחץ יותר מ50 קילו ותאמין לי שיש לי חזה מצויין
וסקוואט אני דוחק משקל מאוד נמוך יחסית לרגליים שלי (60 קילו 20 חזרות) והתחלתי עם 30 קילו בבנץ' לפני איזה 6 חודשים ועליתי מאז 12 קילו תבין כבר כמה שמרימים זה על הזין תתרכז בלעלות במשקל גוף
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא מספיק רק לאכול,עם אתה גודל אתה גם מתחזק. זה הולך ביחד אתם צריכים להבין,תתנו דגש לעליה במשקלים זה פרמטר מאוד חשוב באימונים. ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() משפט חכם מאוד. אתה חושב שמי שמתאמן לא נותן את המקסימום שלו? איך בדיוק אפשר לתת דגש כמו שאתה אומר? מה נראה לך אני עושה את עצמי לא יכול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התחלתי בערך היקף 27 בלחץ ועכשיו אני בערך 34 (לא מדדתי) אחרי חצי שנה על אותו אחוז שומן +- (לפני חצי שנה 8% ועכשיו 10%) בלי עין הרע אני מקווה להמשיך ככה אבל עם כל הכבוד לא עליתי הרבה בכוח ובכל זאת עליתי 12 קילו בלי עלייה בשומן פחות או יותר מה זה אומר? שהכוח זה הדבר הכי חשוב?
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הכוח-והתזונה הולך ביחד,וזה שעלית כל כך הרבה במשקל,ואתה אומר שעלית 2% בסך הכל. מי אמר שעלית שריר? הכל שריר?.. וכמו שאמרתי אחי עם אתה לא מרים כבד ואת הלא חזק,סביר להניח שגם הגוף באותה רמה של הכוח שלך. האם איי פעם ראית בנאדם שדוחק 100קילו בנץ,שהוא נראה שחיף/רזה-לא משו?. אני בטוח שלא. זה כבר יענה לך על הכל. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני למשל המשקלי עבודה שלי סבירים יחסית,אבל הגוף נראה כאילו הוא מרים יותר,הכוח הלאו דווקא משחק תפקיד שאתה מדבר על באדיבילדינג. החכמה אצלנו זה להראות כמו אחד שדוחק 100 בבנץ' ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
ואז שתגיע אז תיראה ענק, |
|