![]() |
עליה איטית במשקל בבנ'ץ
היי.
לפני בערך חודש וחצי,אולי יותר התחלתי לעשות בנץ' חופשי. בהתחלה העלתי משקלים מאימון לאימון ונתקעתי על 30 קילו שבועיים וחצי בערך.בסופו של דבר הצלחתי לעלות ל36 קילו ועכשיו אני תקוע כבר 3 שבועות. למה אני עולה כל כך לאט במשקלים? אני אוכל טוב וישן טוב. |
תפרסם פה את תוכנית האימונים שלך אולי זאת הסיבה. אם זאת לא הסיבה אז זה כנראה כי אתה לא אוכל מספיק.
|
במידה ואתה באמת אוכל טוב וישן טוב, אז אולי תוכנית האימונים שלך לא בנוייה טוב.
|
try this
bench 3x3 incline db press 3x8 dips 2xAMAP תנסה לעלות לעלות 2 וחצי קילו כל שבוע בכל הסטים של הבנץ אם אתה לא מצליח להעלות משקלים בכולם תנסה ב1 או 2 לשבוע *AMAP = As Much As Possible good luck:ok: |
ציטוט:
|
ציטוט:
מתחילים לראות דברים בתבניות :( |
הבנץ שלך 37...
לא להאמין אחי תתחיל לאכול ולהתאמן נכון ... אתה פשוט אל עושה תדברים טוב. |
מה אתה מתלונן אתה תקוע רק 3 שבועות
|
ציטוט:
|
5 ק"ג כל צד?!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לכל אלה שתפסו תחת,תרגעו,אני מתחיל בסך הכל.
בכל מקרה,היום באימון עשיתי סט ראשון עם 36 קילו.(כמו שעד היום עשיתי) וסט שני 40 קילו (רציתי לנסות) והצלחתי לסגור 8 חזרות בלי עזרה. בסט השלישי כבר מהחזרה השישית נאלצתי לעזרה מהספוטר. להשאיר את זה ככה או שכדאי לעשות רק סט אחרון עם 40 ביינתים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה גם,שאם היו לי תנאים במכון לא הייתי עושה כי אני פצוע בברך,ולפי מה שאני יודע בשביל לעלות משקל מאימון לאימון צריך לפעול לפי כל התרגילים המורכבים ואת רובם אני לא יכול לעשות. קיצר,זאת לא אופציה. מה שציינתי שעשיתי היום זה בסדר להמשיך ככה? אני מתכנן עוד חודש בערך לעבור לab. Fbw לא עבד עלי הכי טוב.. |
אין כזה דבר שfbw לא עבד עלייך טוב.
התוכנית שלך כנראה בנוייה בצורה גרועה, ואם אני זוכר נכון אתה אומר שאתה לא מצליח לעלות במשקל גוף. אז למה אתה מצפה ? |
לדעתי fbw זה זבל
בדיוק כמו ss BRING IT! |
ציטוט:
יאללה אחי תן תגובה חכמה כמו תמיד :) |
ציטוט:
שבוע שעבר נשקלתי ועליתי קילו (: נחכה לשקילה עוד שבועיים ונראה. שהייתי על 3000 קלוריות לא עליתי. הוספתי 300 קלוריות ועליתי =] |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ