|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה קלוריות בטוסט מוקרם בנאפיס ?..
בואפל בלגי (4 כדורי קצפת עם סירופ , וכדור גלידה .) ובארוחת שחיתות שזה 3 גליליות שוקולד גדולים פלוס 3 כדורי קצפת וכדור גלידה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה לנו לדעת חחח
אם אתה בחופשה תהנה ואל תספור שום דבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תשאל אותם?....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תהנה אחי צ'יט לא סופרים אלא תוקעים !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אל תשכח לאכול גם הום פרייז
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה משפט!
אהבתי במיוחד היום עם הכמות המבורגרים ושוקלדים שאכלתי היום פעם ב... זה פשוט חובה!! עכשיו נפשית הרבה זמן הדברים האלו לא ינקרו לי עיניים כי היום שבעתי מהם פשוט חבל לספור קלוריות - עדיף לתקוע כמו שאמרת וליהנות בלי מחשבות וחישובים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל אני בחיטוב . ובחיטוב זה אומר דיאטה .. האוכל זה ממש לא כמו במסה .
הקטע הוא שגם בצ'יט צריך לאכול במידה. לא לאכול מגש פיצה אלא 3 חתיכות גג. הרי אני אדפוק את הדיאטה אם בארוחת צ'יט אחת אני אשתגע.. לא חבל .. אם יש לי מטרה בשלושה חודשים להגיע לאחוז שומן מסויים (חיטוב ). אשז למה פעם בשבוע לאכול מגש פיצה ולהרוס . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() תבוא לטבח שם בנאפיס ותגיד לו "סליחה, אפשר לדעת מה הערכים בטוסט המוקרם שלך? אני פשוט בחיטוב אז אני צריך לדעת, תודה".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gay lord
|
![]() ^
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ואחי פשוט תאכל ויואו אני רעב כל כך, אני נראה לי יכין לי איזה חזה עוף על הבוקר נאכל את זה עם זריחת השמש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה שכתב פה שהוא אכל אותו יום מלא המבורגרים שושוקלדים . זה די הרס לו לפי דעתי .. ושוב רק מי שבחיטוב זה יהרוס ... למה להתאמן שבוע שלם, להשקיע ולעשות דיאטה רצינית ולהרוס הכל בצ'יט אחד שעושים בסוף השבוע.
הרוב אומרים פה שזה לא יהרוס אבל איך כמות עצומה של שוקולדים והמבורגרים לא יהרסו ? הרי עולים באחוזי שומן באותו יום ..וזה ההפך ממה שרוצים בחיטב ... לא יודע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא נעשה השוואה כזאת,6 ימים אתה בגירעון של 1000 קלוריות,ואז יום אחד בשבוע אתה עושה צ'יט מטורף ועכשיו אתה על נייטרלי-מאזן חיובי של 500 ,יוצא שבשבוע שרפת 5500 קלוריות,מה רע? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא יוצא אבל שהחזרתי חצי ממה ששרפתי כל השבוע .?
לא עדיף כבר בלי צ'יט ולהגיע לתוצאות טובותת יותר ומהירות יותר ? (שואל כדי לראות חוות דעת ) לא בקטע של וויכוח . בקטע של למידה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה העמסת פחמימות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה שומר על תזונה נכונה לאורך זמן ופעם ב..דופק צ'יט גם אם יהיה איזה 5000 קלוריות, הרוב לא ייספג..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() העמסת פחמימות ממה שאני מבין ..
זה כל פעם בשבוע או פעם בשבועיים למשך של יום יומיים . להחזיר את הצריכה הקלורית כפי שהייתה במסה . מבחינת הפחמימות . למשל אם אתה בחיטוב ואוכל חצי כוס אורז . ביום של העמסת פחמימות אתה תאכל 2 כוסות אורז ? אז זה לא קשור לצ'יט בעצם ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() העמסת פחמימות זה משהו שאתה עושה כל תקופה כלשהי שתלויה בכמות הפחמימות שאתה אוכל בחיטוב.
ביום (בד"כ) הזה אתה אוכל חלבון כרגיל, כמה שפחות שומן ו1000 קלוריות יותר מהתחזוקה (כמו במאסה) כאשר רוב הקלוריות מגיעות מהפחמימות. את זה עושים בשביל למלא את מאגרי הגליקוגן בשריר (מה שנותן פאמפ אחושרמוטה) ובשביל להחזיר את החילוף חומרים למצב הטבעי שלו, מה שיגרום להמשך ירידה יציבה במשקל. בתאבון. |
![]() |
![]() |