|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להכין אוכל לעבוד ![]() ![]() ![]() ![]() ואני אחד שמספיק לו לחרבן פעם אחת והוא מתחטב אז תאמין לי שקשה לי מאוד לשמור על הקיים ביכלל ולא לרדת איזה 10 קילו שריר בתקופה של הכמה חודשים האלה! ואתה פלצן בא לשפוט אותי ורושם לי תגובה עם זילזול? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא צודק. לבגרויות תלמד בבוקר מוקדם..אני מניאק אם אתה לומד 4 שעות לבגרויות וגם אם כן.. תקום ב6 בבוקר תלמד 4 שעות ב10 תאכל ארוחה לפני אימון 11 תתאמן עבודת מלצרות זה לרוב מ4-5 אחה"צ אני 12 שעות בעבודה..ועוד היה לי זמן להתאמן.. אם ת רצה תצליח אבל להגיד שבגלל מלצרות שזה עבודה של 7 שעות (שזה זהמן הכי קצר ששמעתי עליו במלצרות)לא תוכל להתאמן מכל שאר היממה שלך זאת באמת שטות וראויה לגיחוך הבחור שכביכול עקץ אותך דיי צודק.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא אמר שהו לא מצליח לשמור על תזונה ואימונים סדירים זה לא אומר שהוא לא מתאמן בכלל, הוא בטוח מתקדם אבל הרבה יותר לאט. יש תקופות כאלה מה לעשות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש הפסקה לאכול לפני העבודה בערך ב 7 בהפסקה הזאת אני אוכל הרבה כמה שניכנס ואני יודע מזה גיינר אבל עכשיו אין לי כסף לגיינר...וברור שכשרוצים מוצאים זמן לכל דבר אבל עכשיו אני במצב שפיתוח גוף לא בעדיפות ראשונה אצלי אז אני לא מגדיש לו את הזמן שפעם הייתי מקדיש לאימונים ותזונה. ואני מכניס לגוף 4000 קלוריות ביום רק כדי לא להרזות בנתיים אין לי אפשרות להכניס יותר קלוריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני כול שעתיים ? שמעת על גיינר אחי ? כול שעתיים לישתות ? בדיוק 10 שניות ואתה שותה את זה קשה ? ובבוקר תאוכל כמו חזיר אחרי העבודה תכניס ארוחה רצינית קיצר זה לא ביעה תפסיק לבלבל תמוח , אני עובד בשתי עבודות וישן 5 שעות בלילה במיקרה הטוב ובין לבין אני מוצא זמן להכניס 6 אלף קלוריות לעשות כול יום 3 מיספרים עם החברה וליתאמן 5 פעמים בשבוע ואני שוקל מעל 100 קילו אז תאמין לי שזה הרבה יותר קשה לתחזק 100 קילו ועוד ליתקדם ואני הרבה הרבה יותר עסוק מימך !!! אז תפסיק לבלבל תביצים אתה חיי בסרט !! תגיד שלא בזין שלך להשקיע ! מעצבן אותי שאנשים אומרים שאין להם זמן ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אתה שפוי? מה אתה יוצא עליו ככה? הוא חייב לך משהו? הוא יעשה מה שבזין שלו, יתאמן ויאכל איך שהוא רוצה. לכל בנאדם יש סדר עדיפויות מסוים ולפיו עובדים. ![]() |
|
![]() |
![]() |