|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קצת קשה להבין למה התוכנית לא טובה אם לא אומרים למה
במיוחד מ מבינים בגיל 15 עם שנים של ניסיון ההפרדה לכתף אחורית וקדמית מבוצעת עקב הדגש שיש לשרירים הגדולים (חזה ,גב) עליהם ככה אני נותן להם יותר מנוחה לגבי הפולי תחתון יכול להיות שהתבלבלתי בשם של התרגיל הכוונה לחתירה במכשיר עם כבל אחיזה צמודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לכמות הסטים ההמלצה הזאת נובעת מכיוון שזו תכנית ab ויוצא לי לעבוד על כל שריר פעמים או שגם אם הייתי מאתמן רק פעמים בשבוע היית ממליץ על כמות סטים כזאת ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() המלצתי לעשות 6 סטים לקטן ו9 לגדול משום שככה זה בתוכנית ab 4 פעמים בשבוע לא ממש הבנתי מה כתבת פה אבל הסברתי לך למה כתבתי מה שכתבתי....
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אז הגוף רגיל שהיא כל הזמן עובדת קצת, זה ממש לא מפתיע אותו ולא מעודד גדילה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: לישון,לאכול,לישון כבר אמרתי?
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
![]() (או שלא...) כמה זמן אתה מתאמן? לדעתי אין צורך בהפרדה בכתף. אני לא הייתי שם פשיטה בחבל ולחיצה צרפתית, זה עובד בצורה מאוד דומה. הייתי עושה מקבילים במקום. תנסה ללכת על התוכניות ה"רגילות" יותר, פה באתר יש בלינקייה. ציטוט:
סיבה שנייה, זו שאם אתה תתפתח, לאט לאט ייווצרו פערים בין פלג הגוף העליון והתחתון שלך. עם הזמן לא תהיה בפרופורציות ואז ייקח לך הרבה זמן להשלים את הפערים. אתה לא חייב לעבוד בתרגילים "אינטנסיים" או "קשים" יותר כמו סקוואט, צעדים וכאלה, אתה יכול תרגילים יותר פשוטים. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הסיפור הוא שלמרות שהייתי די מרוצה אם איך שהגוף שלי היה מתפתח הרגליים שלי
לא היו מתפתחות רק מתחזקות וזה די דיכא אותי מעבר לכך אימון רגליים הוא הכי שנוא עליי ולא מהנה בכלל והיחידי שמצליח לשבור אותי מנטלית אני מתכנן לשלב רגליים בתוכנית אימונים שתבוא אחרי זאת אבל ביתניים זה upper body |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עשיתה סקוואט אי פעם? סקוואט זה תרגיל ש90% מהשרירים בגוף שלך מופעלים ואתה לא עושה אותו. רגליים זה מאוד חשוב לאמן. לדעתי זאת טעות ענקית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרתי אני יעשה רגליים רק לא בתוכנית הזאת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתכלס זה כנראה בגלל שהייתי רץ המון משהו כמו 3-4 פעמים בשבוע (כי התאמנתי לגיבושים) העניין שכרגע אני עדיין לא מוכן מבחינה מנטלית, אחרי התוכנית ab שבה אני מצפה לראות תוצאות אני מאמין שהיה לי מספיק מוטיבציה לעשות רגליים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() שמע אחי אני מכיר מפתח גוף שעד לפני שנה לא אימן בכלל את הרגליים.
הוא לוקח חומרים והכל והוא דוחק בחזה לפחות 200 קילו או יותר והוא פאקן עושה יד קדמית עם 52 קילו וראיתי את זה בעינים שלי. לפני שנה שהוא התחיל לאמן רגליים הייתי עושה איתו סקוואטים עם המשקלים שלי והוא אמר שזה כבד בשבילו. ודרך אגב המון מאמנים ומתאמנים שמכירים אותו אומרים שהוא נראה כמו lcd הפוכה (שהאנטנות למטה) |
![]() |
![]() |