ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-02-07, 14:13   #1
DMX
חבר פעיל

הסמל האישי שלDMX

דקה לפני שנכנסתי לאשכול ראיתי את הוידיאו הזה חחחח
טיפה פחות ממנו זה המטרה שלי
לגבי בנות :
רוב הבנות מעדיפות בנים חטובים עם טיפה מאסה-> מייקל לואיס ימח שימו
אבל יש גם בנות שנמשכות לבנים ענקיים עם מאסת שריר גדולה ולא בהכרח חטובים
DMX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-02-07, 14:29   #2
idani
חבר פעיל

כולכם טועים!...בנות אוהבות..כ--ס--ף..........................

עכשיו ברצינות,אתם מדברים כאילו בנות זה איזה תוכנת מחשב,כל בת אוהבת משהו אחרר מה הקטע אין להם סוג אחד שכולם אוהבות,ולפי מה שאני יודע הם אוהבות בחורים גדולים ולא רזים,תראו להם קוביות וחזה מוצק אתם קונים אותם,וגם ידיים גדולות..אז תפסיקו לפחד ותתחילו להתאמן..אתם מדברים כאילו אתם מתאמנים חלש בשביל לא להיות גדולים..על מי אתם באים לעבוד כל אחד פה היה מעדיף למות רווק בתול ולהיות כמו זה בסירטון או כל סוס אחר..
"אני לא רוצה גוף גדול אני רוצה גוף של דוגמן" זה בלוףף של אנשים שלא מצליחים להיות גדולים..
זה כמו:"אני לא שמן יש לי עצמות כבדות","אני לא רזה,אני פשוט לא רוצה להיות ענק"..

יכול להיות שיש כאלה שחושבים שכמו קולמן וכל אלה זה באמת מגעיל כי זה פשוט מעל הטבע,זה לא דבר טבעי אז אפשר להגיד שרוב הבנות חושבות שזה מגעיל,וגם הרבה גברים,אבל גוף טבעי וענק זה דבר שכולם היו רוצים.
idani מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-02-07, 17:38   #3
YNZ
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי idani
כולכם טועים!...בנות אוהבות..כ--ס--ף..........................

עכשיו ברצינות,אתם מדברים כאילו בנות זה איזה תוכנת מחשב,כל בת אוהבת משהו אחרר מה הקטע אין להם סוג אחד שכולם אוהבות,ולפי מה שאני יודע הם אוהבות בחורים גדולים ולא רזים,תראו להם קוביות וחזה מוצק אתם קונים אותם,וגם ידיים גדולות..אז תפסיקו לפחד ותתחילו להתאמן..אתם מדברים כאילו אתם מתאמנים חלש בשביל לא להיות גדולים..על מי אתם באים לעבוד כל אחד פה היה מעדיף למות רווק בתול ולהיות כמו זה בסירטון או כל סוס אחר..
"אני לא רוצה גוף גדול אני רוצה גוף של דוגמן" זה בלוףף של אנשים שלא מצליחים להיות גדולים..
זה כמו:"אני לא שמן יש לי עצמות כבדות","אני לא רזה,אני פשוט לא רוצה להיות ענק"..

יכול להיות שיש כאלה שחושבים שכמו קולמן וכל אלה זה באמת מגעיל כי זה פשוט מעל הטבע,זה לא דבר טבעי אז אפשר להגיד שרוב הבנות חושבות שזה מגעיל,וגם הרבה גברים,אבל גוף טבעי וענק זה דבר שכולם היו רוצים.
מסכים איתך אחי
המטרה שלי זה בעיקרון להגיע להכי הרבה מסה שאני מסוגל טבעי
ולשמור על חיטוב ברמה מסוימת
YNZ מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-02-07, 18:44   #4
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ברירת מחדל תראו,

גם בנות שאני מכיר, שעברו את שלב העופר שכטר, ואוהבים גבר גבר, לא אוהבות אותם גדולים מדי.

אחת למיליון באמת אוהבת את המגה גדול, וגם אז, זה לא ממש בארץ....

רוב מי שאני מכיר (מעל גיל עשרים) שאוהבת כבר גברים.... זה לא משו שמתקרב לבילדרים....

בכל מקרה, יש מספיק שבלי חומרים יגיעו למימדים שבנות לא יאהבו.... חבר טוב מאוד שלי הוא 110 קילו על 180 ס"מ ו12 אחוזי שומן והוא נראה פאקינג ענק. כאילו, ממש ממש ענק. והבחור יפה, והיה מזיין כמו מטורף, אבל עכשיו.... הוא כבר גדול מדי. שתבינו, הילד בן שמונה עשרה והוא טיבעי.

אל תתחילו לזיין לי ת'שכל שלא יכול להיות, אני מכיר אותו טוב, אפילו לא נגע בקריאטין, באמת גנטיקה חולנית.

אבל זה נדיר, שוב.

ונימרוד נתן בן בן :):):):) של רעיון.

אם אתם נהנים מאימונים ולא רוצים להוריד במינון.... תעברו לאימוני כח. תגדלו פחות ותוסיפו כח, אחלה פיתרון.

פתרון אחר זה לתת בראש באירובי, גם מעלה את הכושר, וגם קצת פירוק שריר ממתן.

אבל אתם רחוקים מהבעיה הזאת, כרגע, אני מניח.

גבריאל.
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה