|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל , איפה ראית שרשמתי שאני עושה עם 35 קילו? אני עושה עם יותר... והתכוונתי ש35 קילו ומעלה זה יותר קשה לעלות את הדאמבלים לבד ושנית כל מה אתה משווה לי חזה עליון לכתפיים? חזה עליון זה בכלל לא בעיה להרים תדאמבלים לבד ולדחוק, כתפיים זה יותר בעיה לבד כי אתה תופס את 2 המשקולות(במידה וזה משקל כבד רק) בזווית שהגב שלך נישבר ומרים אותם ולא תמיד אתה מצליח להגיע איתם לבד עד הכתפיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בחור במכון שעושה חזה עליון עם יד אחת עם 40 קילו[חסרה לו יד] והוא יציב, אז כמובן שיציבות זה דבר שבונים אבל אפשרי.
מה הוא מאמןן רק צד אחד של החזה?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש השפעה גדולה למשקל של הבנץ' פרס שלי אם אני עושה אותו כתרגיל שני? (אחרי 4 סטים של חזה עליון עם משקולות)?
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
ונעל מה ניסגר עם הבנאדם שתיארת ? כל הכבוד מעריך את הרצון והכל אבל הוא רוצה לאמן רק צד אחד של גוף.? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יותר נכון כתף. בכל מקרה הפתרון לבעיה שלך זה ספוטר שיתכופף בזמן שהמשקולות על הברכיים ויעזור לך בצורה מסויימת להניף אותם... וחזה עליון כן קשה לעשות יד אחת, אתה תרגיש כאילו אתה מתהפך, זה כל המשקל על צד אחד. ולבחור ששאל אם הוא מאמן רק צד אחד של החזה, איך הוא יאמן את השני? יש לו יד אחת. למרות שהצד השני יחסית פורפורציונלי לצד שהוא מאמן ואני לא יודע איך הוא עושה את זה. |
|
![]() |
![]() |